Af SIMONE AUGUSTA LUNDT - 20/06-17 14:08

Populær café fik dårlig anmeldelse: Det ville ejeren SLET ikke finde sig iPopulær café fik dårlig anmeldelse: Det ville ejeren SLET ikke finde sig i

En populær cafe i Dublin i Irland fik en dårlig anmeldelse på Tripadvisor. Men det ville de ikke finde sig i og kalder pigen for et røvhul på Facebook.

storybild

Pigen Zoë var inde for at få en sandwich på caféen 'The White Moose Café', som er meget populær i Dublin. Desværre var hun skuffet, og skriver i sin anmeldelse på Tripadvisor, at hun er en seriøs mad-elsker, men hun ikke kunne lide det, som hun fik serveret på caféen.

I hendes anmeldelse skriver hun blandt andet, at det ikke lever op til den opmærksomhed, stedet har fået af andre. Hun havde købt en Club Sandwich, som hun ikke var tilfreds med udseendet og smagen af. Derfor valgte hun at give stedet en stjerne ud af fem.

Men det der bare skulle være en anmeldelse på nettet, blev lige pludselig offentligt for alle på caféens Facebook-side.

Caféen skrev nemlig en status omkring hendes anmeldelse, hvor de kritiserer Zoë for hendes kritik af dem. 3,4 tusinde har liket opslaget fra caféen, hvor caféen blandt andet skriver, at de slet ikke forstår hendes kritik, og hun opførte sig som et røvhul.

Paul Stenson, som står bag opslaget på vegne af The White Moose Cafe skriver, at Zoë faktisk selv havde bestilt deres bestseller 'Club Sandwich' anderledes, end de normalt laver den. Zoë havde nemlig bestilt den med noget andet brød og derfor var smagen og udseendet anderledes end den originale.

Han påpeger, at hun altså selv havde valgt sin sandwich sådanog derfor burde kritikken gå på sig eget valg og ikke dem.

Men Paul Stenson har også en anden pointe, og det er, at Zoë åbenbart har givet mange dårlige anmeldelser af steder, og han siger derfor, at man selvfølgelig skal have lov at klage, men bør tænke på konsekvenserne af det.

'Jeg vil minde dig om, at når du laver udokumenterede dårlige anmeldelser af restauranter, så søger du at ødelægge omdømmet af virksomheder, der skaber arbejdspladser og derved sætter du arbejde og levebrød for ansatte på spil.' skriver The White Moose Café.

Værste år nogensinde: Verdenskendt kæde bløder millioner i Danmark
Værste år nogensinde: Verdenskendt kæde bløder millioner i Danmark

Inden caféen skrev om den dårlige anmeldelse på Facebook, havde de bedt Zoé om at slette sin anmeldelse på Tripadvisor. Det ville hun gerne, men gjorde det aldrig. Derfor skrev de selv et offentligt opslag om hendes anmeldelse.

Nu har Zoë skrevet til dem, og har bedt dem om at tage opslaget fra Facebook ned, men det ville de kun gøre på tre betingelser. Caféen skriver følgende på sin Facebook-side:

1. Zoë sletter sin anmeldelse.
2. Zoë giver en officiel undskyldning live på vores snapchat
3. Zoë deltager i 'Club Sandwich Cook off', holdt i vores køkken, hvor hun konkurrerer med vores chef Tommy for at se, hvem der kan lave den bedste 'Club Sandwich'.

Hvis Zoë fuldfører alle tre ting, så sletter de deres opslag, ellers må hun leve med den offentlige udstilling af sin anmeldelse.

Der er få kommentarer om, at det ikke er i orden, at de udstiller Zoë, mens de fleste ikke kan se problemet i det. Tværtimod hylder de caféen og flere skriver, at de vil derind og spise, efter de har læst opslaget.

The White Moose Café er tydeligvis lidt anderledes end de fleste andre spisesteder. De har også delt en del billeder på deres Facebook, som får dem til at skille sig ud. På et skilt ude foran caféen står der, at kunder uden humor kun bør være på caféen på eget ansvar, og ledelsen ikke er ansvarlige for, hvis nogen bliver kede af det. Det skulle Zoë måske have vidst inden hun lagde sig ud med dem på nettet.

Bornholms borgmester vil stoppe opskruede folkemøde-priser
Bornholms borgmester vil stoppe opskruede folkemøde-priser

Voldsom brand hærger populær turistby - danske gæster evakueret
Voldsom brand hærger populær turistby - danske gæster evakueret

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx