Af - 07/08-16 11:23; Opdateret: 07/08-16 15:13

Familie splittet i lufthavn: Lisas lille datter græd og grædFamilie splittet i lufthavn: Lisas lille datter græd og græd

En svensk familie blev splittet ad i en spansk lufthavn, da de skulle hjem fra ferie - der var ikke pladser nok på flyet.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 3. maj checkede Lisa, hendes kæreste Michael og hendes fireårige datter ind online, før de tog ud i lufthavnen for at komme med flyet hjem.

Men da de kom ud i lufthavnen, fik de at vide, at flyet var overbooket.

- De sagde, at de kun havde plads til to af os og at den tredje måtte stå på venteliste og håbe, at andre passagerer ikke dukkede op, fortæller Lisa til Nyheter24.

Det syntes de tre naturligvis var ret underligt, eftersom de havde booket billetterne i god tid.

Flyselskab tilføjer ægte 'tømmermænds-klassiker' til menuen
Flyselskab tilføjer ægte 'tømmermænds-klassiker' til menuen

- De sagde til os, at to af os var nødt til at tage med, for de kunne ikke ombooke en hel familie. Vi kunne heller ikke få nogen erstatning. Vi ventede, men alle passagerer dukkede op, og min datter og jeg var nødt til at efterlade ham (kæresten Michael, red) der.

Men det skulle blive endnu værre. Da Lisa og datteren kom ombord på flyet, fandt de ud af, at de havde fået tildelt en plads på række et og række 14 - altså rigtig langt fra hinanden.

- Jeg bad en stewardesse om at hjælpe os, og de kaldte ud over højtalerne, imens vi bare stod og græd. Først var der ingen, der reagerede, men anden gang de kaldte over højtalerne, var der et ungt par, der kom og ville bytte pladser.

Stor kåring: Her er verdens bedste flyselskaber
Stor kåring: Her er verdens bedste flyselskaber

Den lille datter forstod ikke al virakken, og flere gange under flyveturen begyndte hun at græde.

Da de var sikkert tilbage i Sverige, faldt pigen hurtigt i søvn i bilen, men vågnede flere gange i løbet af natten og var ked af det.

Et døgn senere kunne kæresten flyve til lufthavnen i Malmø, hvor Lisa og datteren hentede ham.

Episoden fik Lisa til at skrive et opslag på flyselskabets Facebook-side, hvor hun fortalte, hvad der var sket.

Kvinde blev bortvist fra fly: Er det her for frækt?
Kvinde blev bortvist fra fly: Er det her for frækt?

- Efter jeg skrev det, er der flere, der har fortalt, at de har været ude for noget lignende. Folk har oven i købet ventet flere uger på deres bagage. Hvis man kigger på anmeldelserne som selskabet har fået, er der mange, der er utilfredse.

Lisas datter har det bedre nu. Hun bliver dog stadig nemt ked af det, når hendes bonusfar ikke er hjemme, fordi hun er bange for at blive forladt.

Læs Lisas opslag her:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx