Af - 01/06-17 16:37

Raphael var lige ved at brække sig, da han tog en bid på Burger KingRaphael var lige ved at brække sig, da han tog en bid på Burger King

En schweizisk mand gjorde store øjne, da han så, hvad der var på den Burger King-burger, han lige havde taget en bid af.

Bildstrecke im Grossformat »

En 25-årig mand fra Schweiz fik sig en ubehagelig overraskelse, da han for nylig besøgte en Burger King i byen Biel.

Desværre for Raphael Friederich nåede han at tage en bid af den burger, han havde bestilt, inden han opdagede, at der var en stor, mærkelig plamage på underbollen. Han kunne ikke lige se, hvad det var - men det var noget, der bestemt ikke hører til på en burger.

- Jeg var lige ved at brække mig. Min mave vendte sig, fortæller den 25-årige schweizer til avisen 20 Minuten.

Kvinde gør klamt fund på restaurant: - Jeg kommer aldrig igen
Kvinde gør klamt fund på restaurant: - Jeg kommer aldrig igen

- Det så ud, som om beskidte snore og pap var blevet lagt ind i brødet, forklarer han.

Han gik op til disken med den klamme burger og fik straks sine penge tilbage. Men den ubehagelige oplevelse var ikke ovre for Raphael Friederich. Dagen efter havde han det nemlig dårligt og måtte akut tage på hospitalet.

Han fejlede heldigvis ikke noget, men det er en oplevelse, han sent glemmer.

- Normalt forsøger jeg at undgå den slags mad … Men tak, Burger King Biel. Se på denne fucking burger fra Burger King. Det var helt klart min sidste. Skam jer, Burger King, skriver han til et opslag på Facebook, hvor han har vedhæftet billeder af den pågældende burger.

Fandt mystisk, klam klump i sine chips: Her er firmaets teori
Fandt mystisk, klam klump i sine chips: Her er firmaets teori

20 Minuten har talt med Daniel Rüegg for at høre, hvad der kan være forklaringen på den mærkelige burgerbolle. Han er levnedsmiddeltekniker med speciale i bagværk og har i mange år arbejdet i et industrielt bageri.

Klamt Instagram-foto chokerer: 'Syede en Converse-sko ud af fod'
Klamt Instagram-foto chokerer: 'Syede en Converse-sko ud af fod'

Daniel Rügg forklarer, at der sandsynligvis er tale om snore fra en sæk mel, som er røget ned i dejen under produktionen. Det kan være umuligt at opdage, siger han og slår fast, at det dog er ganske ufarligt. Faktisk kan man uden risiko spise både snorene og posen, melet kommer i.

- Det kan virke ulækkert, og det hører slet ikke til i brødet. Men det er bestemt ikke skadeligt, slår han fast og anslår, at lignende episoder finder sted tre-fire gange om året i Schweiz.

Hos Burger King i Schweiz har man dog alligevel besluttet sig for at kigge nærmere på sagen for at undgå, at det sker igen.

AD! Kvinde gør klamt fund i sin McDonalds-burger
AD! Kvinde gør klamt fund i sin McDonalds-burger

- Burger King er forpligtet til høje standarder for fødevaresikkerhed. Vi har bedt vores leverandører om at foretage en undersøgelse, skriver kæden i en skriftlig erklæring ifølge 20 Minuten.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx