Af - 13/04-16 21:42; Opdateret: 13/04-16 21:57

Arielle ville ikke have sex med sin date: Her går han sms-amokArielle ville ikke have sex med sin date: Her går han sms-amok

Da amerikanske Arielle Musa afviste at have sex med en fyr, hun havde været på date med, blev han edderspændt rasende.

Bildstrecke im Grossformat »

Arielle Musa fra New Jersey, USA mødte en gut ved navn Endri på Tinder, og da han umiddelbart virkede som en fin fyr, tog de på date sammen.

Det fortryder hun nok nu. Efter en række sms'er viser fyren sig nemlig at have regnet med, at Arielle med sit 'ja' til daten også havde givet garanti for en tur i dobbeltsengen.

Mandens sammensmeltning er nu blevet delt mere end 10.000 gange på Twitter.

Sendte emoji til sin ekskæreste - nu skal han i fængsel
Sendte emoji til sin ekskæreste - nu skal han i fængsel

Til at begynde med gik det godt, men efterhånden som daten skred frem, indså Arielle Musa, at hun ikke ville se fyren igen.

- Han virkede normal og prøvede at være respektfuld. Han forsøgte at give mig komplimenter, og vi havde en almindelig samtale om os selv, siger Arielle Musa til Metro og fortsætter:

- Men så blev jeg lidt skræmt af ham, hans personlighed og den måde, han kiggede på mig, siger hun.

Da daten var slut, gik de derfor hver til sit. Men det ville han ikke acceptere. Efterfølgende forsøgte han via sms at overbevise hende om, hvorfor hun burde være sammen med ham. Da hun stod fast, blev han rasende.

Arielle tog screenshots af beskederne og sendte dem til veninden Tamara, der har uploadet dem på Twitter. I den første besked skriver den vrede fyr blandt andet:

- Du er den type pige, jeg ville have sex med, men ikke ville være i et forhold med. Nyd din ungdom, for du vil blive vant til, at ingen vil have dig, og du vil være alene for evigt.

Det tænker mænd om dig hvis du ikke ligner dit profilbillede på Tinder
Det tænker mænd om dig hvis du ikke ligner dit profilbillede på Tinder

Han skriver også, at han forventede, at hun ville være sammen med ham, nu hvor han havde investeret både tid og penge i daten - penge, som han i øvrigt kræver tilbage i en senere sms-besked.

- Jeg fyrede 30 dollars af på kørselsafgifter, brugte benzinpenge, købte dig latterlige drinks og tilbragte tid sammen med dig, bare så du kunne vende dig om og gøre det her, skriver han og fortsætter:

- Du sagde også til mig, at du godt kunne lide sex, inden vi mødtes. Og jeg gjorde ikke noget sindssygt, der skulle få dig til at vende dig mod mig pludselig. Du respekterer tydeligvis ikke andre mennesker eller dig selv, så du kan bare fucke af, kælling.

Du kan se veninden Tamaras tweets med beskederne nedenfor og læse hele sms-korrespondancen i galleriet i toppen af artiklen.Kondomfirma laver genial reklame på Tinder
Kondomfirma laver genial reklame på Tinder

Ny hjemmeside tjekker om din kæreste er på Tinder bag din ryg
Ny hjemmeside tjekker om din kæreste er på Tinder bag din ryg

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx