Af - 08/09-16 20:56

Søn blev bidt næsten 20 gange i vuggestuen: 'Hvorfor greb ingen ind?'Søn blev bidt næsten 20 gange i vuggestuen: 'Hvorfor greb ingen ind?'

Amanda fik et chok, da hun skulle hente sit barn i vuggestuen.

storybild

Amerikanske Amanda Beebe blev tirsdag i sidste uge ringet op af en pædagog fra hendes søns vuggestue, der fortalte, at hendes 18 måneder gamle barn var blevet bidt, og at det nok var bedst, hvis Amanda kom og hentede ham.

Men da hun ankom, fik hun et chok.

Mor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestue
Mor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestue

- Jeg så, at hans krop var dækket med bidemærker. Den ene side af hans ansigt var helt hævet, og umiddelbart så det ud som om, han var blevet bidt af en hund, siger Amanda Beebe til ABC.

De hunde-lignende bidemærker stammede fra et andet barn i vuggestuen, der var gået løs på den lille dreng, uden der var nogen reaktion fra pædagogerne. Og en uge efter episoden, er moren stadig rasende.

- Hvorfor var der ikke nogen, der hjalp min søn, spørger hun, og hendes opslag på Facebook med billeder af de mange bidemærker har sat sindende i kog hos en lang række andre forældre, der mener vuggestuen skal lukkes eller sagsøges.

Irina kritiseres for nye billeder: - Alle skal da ikke se ud på én bestemt måde
Irina kritiseres for nye billeder: - Alle skal da ikke se ud på én bestemt måde

Trods de næsten 20 bidemærker, er der stadig usikkerhed om, hvad der præcist skete. Amanda krævede videoovervågningen fra vuggestuen udleveret, men bide-angrebet skete uden for kameraets vinkel, så det eneste man kan se, er hendes søn, der græder hysterisk.

- Jeg spurgte dem, hvorfor ingen kom min søn til undsætning, men de kunne ikke give mig en forklaring, siger hun til ABC.

Politiet har endnu ikke ville rejse sigtelser i sagen, da videoovervågningen ikke viser hændelsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx