Af Niels Pedersen - 01/02-18 08:44

4-årig kom hjem fra børnehaven: Det, hun sagde, fik moren til at fjerne hende øjeblikkeligt4-årig kom hjem fra børnehaven: Det, hun sagde, fik moren til at fjerne hende øjeblikkeligt

En engelsk mor undrede sig over, at hendes fire-årige datter begyndte at tale om tissemænd, når hun kom hjem fra børnehave. Det fik hende til at spørge pædagogerne, og deres svar gjorde hende så rasende, at hun nu har trukket datteren ud af børnehaven.

storybild

Modelfoto. (Billede: Iris)

Det skriver The Sun.

Ziba Khan fra byen Leicester brød sig ikke om, at datteren igen og igen talte om det mandlige kønsorgan i hjemmet, så hun tog fat i en af pædagogerne fra børnehaven Forest Lodge Academy for at høre, om det kunne stamme derfra. Det gjorde det, skulle det vis sig.

Pædagogen forklarede, at de brugte nøgne dukker til at lære de små børn om forskellene på piger og drenge (i det engelske skolesystem får børnehavebørn mere undervisning, end her i Danmark, red.). Det gjorde Ziba Khan rasende.

»Det har frataget mig retten til som forælder at introducere hende for den slags ting for hende og diskutere dem med hende,« siger Ziba Khan til The Sun.

Den engelske mor er især fortørnet over, at hun som mor ikke er blevet gjort opmærksom på brugen af dukkerne, som ifølge Ziba Khan er 'særdeles upassende' og 'stødende'.

Hun skrev omgående et brev til børnehaven og forlangte, at dukkerne blev fjernet fra undervisningen. Da børnehaven afviste hendes forespørgsel, trak Ziba Khan sin datter ud.

Nu har hun klaget over undervisningen med de nøgne dukker til Leicesters byråd og det engelske undervisningsministerium.

I Ziba Khans hjem må datteren og hendes lille søn ikke være på badeværelset samtidig, da hun synes, det er for tidligt, at de bliver udsat for, hvordan det modsatte køn ser ud fra naturens side.

 

 

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Startede forrygende - nu er han...
bt.dk
Husker du Sascha Dupont fra Hit med...
bt.dk
Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
Mand skudt i København
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx