Af Webstud/TR - 20/07-17 09:36

Se de vilde billeder! Kvindelig smugler havde 102 iPhones spændt fast på kroppenSe de vilde billeder! Kvindelig smugler havde 102 iPhones spændt fast på kroppen

Hun havde i alt 20 kilo smuglergods på kroppen.

storybild

Kvinden havde over 100 iPhones og 15 ure spændt fast til kroppen, da hun forsøgte at komme gennem tolden (Billede: XMNN)

Kinesiske toldmyndigheder har fanget en ambitiøs smugler, der forsøgte at snige 102 iPhones ind i landet fra Hong Kong. Det skriver The Verge.

Kvinden, der af den lokale presse er blevet døbt 'den kvindelige Iron Man', blev fanget af myndighederne sidste uge, da der var bemærkelsesværdigt mange buler i hendes tøj.

Inde bag hendes mange lag tøj fandt myndighederne de mange iPhones samt 15 luksusure spændt fast til hendes krop med plastik.

Smuglervarerne vejede i alt 20 kilo.

Sagen er ikke unik - og de 102 iPhones er ikke en gang nok til at slå rekorden. Førstepladsen for flest iPhones fundet på en smugler går til denne mand, der i 2015 forsøgte at smugle 146 af slagsen ind i Kina.

Selv om Apple har solgt iPhones i Kina i mange år, er smugling af produkterne stadig et problem, myndighederne i Kina bruger mange ressourcer på at stoppe. Det skyldes blandt andet, at telefonerne koster op mod 30 procent mere i Kina end eksempelvis Hong Kong på grund af skatter og afgifter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter sindssygt nedrykningsdrama: BT...
bt.dk
Krig i Venstre: Partifælle angriber...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Unge hærger børnehaver: 'Det gør både...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx