Af - 02/06-17 20:10; Opdateret: 02/06-17 20:52

Anklage: Britisk radiovært havde sex med 14-årig i en skovAnklage: Britisk radiovært havde sex med 14-årig i en skov

En tidligere britisk radiovært hos BBC og hendes mand er anklaget for at have haft seksuel omgang med en 14-årig dreng.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Shutterstock)

I disse dage bliver en opsigtsvækkende sag oprullet i en retssal i engelske Warwickshire.

Onsdag kom adskillige oplysninger frem om, hvad den 60-årige tidligere BBC-radiovært Julie Wadsworth - og hendes mand - tilsyneladende har gjort sammen med en 14-årige dreng tilbage i 1995.

Det skriver den britiske avis The Mirror.

Lærerinde havde sex med sin elev 40 gange - og en trekant med en kollega
Lærerinde havde sex med sin elev 40 gange - og en trekant med en kollega

60-årige Julie Wadsworth nægtede onsdag at have haft samleje med drengen. Hendes begrundelse var, at hun på grund af smerter ikke var i stand til at have samleje på daværende tidspunkt - end ikke med sin mand.

Men den tidligere radiovært erkendte, at hun ikke var helt uskyldig. I retten fortalte Julie Wadsworth, at hun i 1995 'hjalp drengen med at færdiggøre det, han var i gang med', efter hun opdagede, at den 14-årige kiggede med, da Julie Wadsworth hyggede sig i en skov med sin mand, Tony, der i dag er 69. De aktiviteter skete i Mancetter Park tæt ved Atherstone i Warkwickshire, og Tony holdt angiveligt udkig imens.

Hun tilføjede, at hun og manden først fik et chok, da de så, at drengen stod mindre end fem meter fra dem. Men pludselig gik drengen tættere på Julie Wadsworth, mens manden Tony stod ved siden af. Ingen af de tre talte sammen på noget tidspunkt.

Kvindelig talentshow-deltager fængslet: Sigtet for sex med mindreårig pige
Kvindelig talentshow-deltager fængslet: Sigtet for sex med mindreårig pige

Julie Wadsworth, der i sit virke på BBC’s radiostationer i Leicester og Birmingham har kaldt sig Julie Mayer, sagde til juryen, at hun anslog, at drengen var 17 år. Hun fortalte ifølge Mirror samtidig, at hun var smigret over, at drengen begyndte at røre ved sig selv ved synet af hende og manden.

»Han (drengen, red.) onanerede inde under sine bukser på det tidspunkt. Det er lang tid siden, og det er svært at huske,« sagde Julie Wadsworth ifølge Mirror og tilføjede:

»Vi kom sammen.«

Ifølge radioværtens forklaring forduftede den dengang 14-årige dreng gennem buskene efter seancen. Og der var ifølge Julie Wadsworth ingen snak om at mødes igen.

Lærerinde havde sex med ung elev i et halvt år: Får tre måneders fængsel
Lærerinde havde sex med ung elev i et halvt år: Får tre måneders fængsel

Den udlægning er det påståede offer dog ikke enig i. Manden, der i dag er 37, påstår nemlig, at han og Julie Wadsworth har haft sex mindst 15 gange. Blandt andet en trekant med hende og ægtemanden i deres hus i Leicestershire.

Radioværtens mand, Tony, nægter sig skyldig i alle ti påståede forhold, mens Julie Wadsworth nægter sig skyldig i 17 forhold.

Der er endnu ikke faldet dom i sagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx