Af - 08/04-15 17:06; Opdateret: 08/04-15 17:25

Kan du se fejlen? Premierminister på charmetur begår 'kæmpebrøler'Kan du se fejlen? Premierminister på charmetur begår 'kæmpebrøler'

Man spiser ikke en hotdog med kniv og gaffel... Det gør man bare ikke.

storybild

(Billede: AP)

Den engelske premierminister David Cameron er kommet i modvind på de sociale medier. Det sker cirka en måned før det afgørende valg, hvor Cameron i front for De Konservative skal kæmpe for at genvinde magten i Storbritannien.

Og det er ikke en hvilken som helst modvind, han er havnet i. Han er nemlig blevet fotograferet spise noget så folkeligt som en hotdog - på den mindst folkelige måde.

TV: Premierminister 'springer ud' som rapper
TV: Premierminister 'springer ud' som rapper

Med kniv og gaffel!

Ja, du læste rigtigt. David Cameron sidder på et billede og spiser en hotdog med kniv og gaffel. Og det er vand på møllen for dem, der mener at David Cameron er alt for elitær - og alt andet end folkelig. Det skriver Mirror.

Og briterne er selvfølgelig klar på Twitter med reaktioner:

- Jeg kan under ingen omstændigheder stemme på en mand, der spiser en hotdog med kniv og gaffel! skriver Jimmy Willis for eksempel.

TV: Kondiløber arresteret - stødte ind i David Cameron
TV: Kondiløber arresteret - stødte ind i David CameronMen danskerne reagerer også:


Og det er ikke første gange at britiske toppolitikere har problemer med at spise folkelig mad. Sidste år blev lederen af 'Labour', Ed Miliband, fotograferet spise baconsandwich med nogle meget unaturlige (og hysterisk morsomme) ansigtsudtryk.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx