Af - 07/05-16 22:13

Betjent reddede kattekilling og tog ikonisk billede: Nu står kvinderne i køBetjent reddede kattekilling og tog ikonisk billede: Nu står kvinderne i kø

Den amerikanske politibetjent Cody Garrett reddede en kattekilling fra døden. Efterfølgende tog han et billede og postede det på Instagram, og siden er det væltet ind med 'frække' tilbud.

storybild

Cody Garrett vælter i 'frække' tilbud, efter han lagde et billede op på Instagram med den lille hårbold. (Billede: Instagram / privat)

Betjenten Cody Garrett fra byen Spartanburg i South Carolina, USA, er en ombejlet herre i disse dage. Det kan han - udover sit eget gode hjerte - takke en lille lodden kattekilling for.

Det hele startede for en måned siden cirka, da Cody og hans makker fandt en hjemløs og døden nær killing ved siden af en container.


Cody besluttede sig for at give den lille fyr en ny start på livet og tog derfor killingen, som han døbte Squirt, med sig hjem.

Ung kvinde redder kattekilling - gjorde den tryg på helt særlig måde
Ung kvinde redder kattekilling - gjorde den tryg på helt særlig måde

Derhjemme havde Cody i forvejen sin egen kat, Toothless, som netop havde fået killinger, og derfor håbede han på, at den nybagte mor ville adoptere lille Squirt.

- Toothless har taget hende til sig, som var det hendes egen, fortæller Cody Garrett til Huffington Post.

I lille måned senere, da Squirt for alvor var kommet til hægterne, lagde Cody et billede op af ham og squirt på sin Instagramprofil 'donutoperator'.

My new partner is kind of a puss. #kitten #kittensofinstagram #cute #awesome #copcat #rescue

A photo posted by Donut Operator (@donutoperator) on


Billedet blev et mega hit, gik viralt via Buzzfeed og pludselig væltede det ind med kærlighedserklæringer fra ukendte kvinder fra nær og fjern. Ja, faktsik stod flere i kø for at gifte sig med betjenten med det store hjerte og de mange katte.

Denne lille killing overlevede en halv time i vaskemaskinen
Denne lille killing overlevede en halv time i vaskemaskinen

De mange håbefulde kvinder skal dog ikke regne med en accept af friermålene. Cody har igennem længere tid haft en kæreste, og hun har ikke noget at være nervøs for, forsikrer Cody over for Huffington Post:

- Hun ved, at jeg elsker hende, lyder det romantisk. Nåååårh...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx