Af Berit Hartung - 24/07-17 10:06

Klip går verden rundt: Da flyet lander, får personalet om bord en stor overraskelseKlip går verden rundt: Da flyet lander, får personalet om bord en stor overraskelse

En gruppe korsangere fra et amerikansk universitet brød forleden ud i sang, da de landede sikkert i USA igen efter en længere turné i Kenya.

Se hvad der skete på dette fly

De 75 unge sangere fra Baylor University School of Music Men's Choir var så henrykte over flyveturen med flyselskabet Emirates, at de efter landingen gav en lille mini-koncert for besætningen.

Koret sang nummeret 'The Coconut Song' (Da CoConut Nut), og flyselskabet lagde bagefter et videoklip af sangen ud på deres profiler på både Facebook og Instagram, og koret delte det også på deres.

I løbet af få dage er klippet blevet set mere end 10 millioner gange, og det vakte straks begejstring blandt brugerne.

Der var dog også enkelte, som absolut ikke kunne se det charmerende i en flok brummende unge mænd om bord på et fly. Flere misforstod opslaget og troede, at koret havde fremført deres impoviserede koncert, mens flyet stadig var i luften, og stillede spørgsmål ved, om sikkerheden var bragt i fare.

Endelig var der også en del, som kastede sig ud i en diskussion af, hvilken kunstner, der oprindelig sang nummeret 'The Coconut Song.' Ifølge et hurtigt opslag på Google var det den filippinske gruppe 'Smokey Mountain', der hittede med nummeret i begyndelsen af 90'erne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx