Af - 13/08-14 19:58; Opdateret: 13/08-14 22:27

Englands 'mest umage par' har giftet sigEnglands 'mest umage par' har giftet sig

De er udråbt til at være Englands mest umage par. Men som bekendt kommer kærlighed indefra, og nu er Darren og Kate blevet gift.

storybild

Darren og Kate er ikke, som par er flest. De fleste vil nok være enige i, at han har gjort sig lidt af en overscoring. (Billede: Facebook/Metro Radio)

29-årige Darren Donaghey og 24-årige Kate Cathcart får ofte folk til at dreje hovederne, når de går ned ad gaden sammen. Dels fordi Kate ligner en supermodel, men især også fordi Darren - for at bruge hans egen term - ikke ligefrem er et kunstværk.

De kalder hende verdens grimmeste kvinde
De kalder hende verdens grimmeste kvinde

Parret fra England vandt tidligere i år en konkurrence gennem radiostationen Metro Radio, hvor formålet var at finde landets mest umage par. Og i søndags, fem måneder senere, har de officielt sagt ‘ja’ til hinanden.

- Vores bryllup var fantastisk. Vi havde blege, lyserøde roser, neutrale blomster og en masse stearinlys. Det var rigtig romantisk. Jeg var nervøs for at gå op ad kirkegulvet, men da jeg så Darren havde jeg det fint, fortæller den nyslåede brud til Daily Mail.

Et umage par! Los og kat er smask-forelskede
Et umage par! Los og kat er smask-forelskede

Det er vaskeægte kærlighed, der forbinder Kate og Darren. De fandt sammen for otte år siden, da Kate flyttede ind på samme vej som Darren. Nu er de altså gift og har sammen sønnen Jaxon på to.

- I årevis er jeg blevet spurgt, hvordan det lykkedes mig at få Kate, og det er ikke usædvanligt at vi er ude sammen, og fyre helt uskyldigt begynder at snakke med Kate i den tro, at jeg umuligt kunne være sammen med hende, fortæller Darren, der er salgsrådgiver i Newcastle, til Daily Mail.

Valdefar: Romantik før og nu
Valdefar: Romantik før og nu

Og Kate kan da også godt se, at der er mere end almindelig forskel på hende og hendes mands udseende. Men hun er ligeglad.

- Folk siger, at kærlighed gør blind, og måske er jeg et mønstereksempel på det. Men for mig er Darren virkelig min prins på den hvide hest, fortæller Kate, der er hjemmegående husmor.

- Jeg elsker Darren, og som de fleste godt ved, så er udseende ikke alt. Vi gør grin med det hele tiden, siger hun.

Barbara og Bob var gift i 63 år og døde den samme dag
Barbara og Bob var gift i 63 år og døde den samme dag

En del af præmien for at vinde konkurrencen hos Metro Radio var en to uger lang bryllupsrejse til Rhodos. Det nygifte par tager afsted til september.

Se i klippet herunder, hvordan Darren og Kate fortæller om deres forhold, da de deltog i konkurrencen:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx