Af - 05/09-16 12:58

Sophie var ved at dø af hårfarve: Nu advarer hun andreSophie var ved at dø af hårfarve: Nu advarer hun andre

Hun ville farve sit hår blond. Det var lige ved at koste hende livet.

Bildstrecke im Grossformat »

Sophie Warren fra Troedyrhiw i Storbritannien kan takke sin frisør for, at hun i dag stadig lever. Hun ville farve sit hår blond, men det viste sig at være en rigtig dårlig og farlig idé.

Da hun til at starte med farvede sit hår derhjemme, blev resultatet langt fra som forventet. Derfor besluttede hun sig for at gå til sin egen frisør.

Frisøren tog rutinemæssigt først en hudtest, hvor hun satte to små klatter hårfarve bag Sophies Warrens øre, for at sikre sig, at hun ikke var allergisk. Det har med stor sandsynlighed reddet hendes liv. Det skriver Nyheter24.

Noget var helt galt
Frisøren bad Sophie Warren om at vente 48 timer, før hun kunne komme tilbage og få farvet hele håret, men allerede da hun var på vej hjem opdagede hun, at noget var helt galt.

- Så snart jeg trådte ud af toget svulmede mine ører op. Jeg forsøgte af tørre hårfarven væk, men min hals var allerede svulmet helt op, fortæller hun til WalesOnline.

Sophie Warren fik pludselig vejrtrækningsproblemer og tog derfor på skadestuen.
Hvis ikke hun havde gjort det, kunne den voldsomme allergiske reaktion have betydet, at hun var død.

Vil advare andre
- Jeg har farvet mit hår et par gange før, og der har jeg ikke reageret overhovedet. Hvis farven havde været i kontakt med mit hoved havde jeg været død. Hvis de ikke havde lavet testen, havde jeg ikke været her i dag, siger hun.

Efter den voldsomme hændelse har Sophie Warren nu lagt billeder ud på de sociale medier for at advare andre om, hvor galt det kan gå, hvis man ikke tester hårfarven på huden inden man putter den i håret.

WTF: Kylie Jenner chokerer med nyt hår
WTF: Kylie Jenner chokerer med nyt hår

28-årige Tanja fik voldsom reaktion: Det her er slem allergi
28-årige Tanja fik voldsom reaktion: Det her er slem allergi

Denne allergi kan du selv forebygge
Denne allergi kan du selv forebygge


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx