Af David Andersen - 19/11-17 11:34

Dette billede chokerer på Twitter: 'Galskab'Dette billede chokerer på Twitter: 'Galskab'

Butikskæde kritiseres for dårlige forhold på toilettet.

storybild

Det er ikke nemt at være forælder til et barn med funktionsnedsættelse, og det fik en brite for nylig at mærke, da vedkommende havde sin datter med i den store butikskæde 'John Lewis', der sælger alt fra tøj til møbler og elektronik.

Billedet herover viser forholdende, da datteren skulle have skiftet ble under deres shoppingtur, og det har fået en ven af familien, Laura Moore, til at dele billedet på Twitter, hvor tusinder har reageret på det.

»Tag et øjeblik og kig på dette billede, som blev taget i en af deres (John Lewis, Red.) butikker, bare fordi de ikke laver skifteborde til personer med alvorlig funktionsnedsættelse, og vægrer sig mod at gøre det. Prioriteringer«, skriver hun.

Ifølge svenske Expressen har folk på Twitter reageret med vantro, og en bruger kalder butikkens prioritering for 'galskab'.

Sagen har nu fået så meget opmærksomhed, at John Lewis er kommet med en udmelding i sagen.

»Vi har toiletter til kunder med funktionsnedsættelse og forældre - og børnefaciliteter i vore butikker, men på grund af begrænset plads, kan vi for nuværende ikke lave de ændringer, I ønsker«, siger en talsmand ifølge Expressen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frustreret lærer frygter det værste:...
bt.dk
Kendt politiker forlader Folketinget:...
bt.dk
Læge i desperat opråb: Løkke, du...
bt.dk
Irina efter bruddet: Sådan er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx