Af - 03/12-15 12:46

Dette dyreinternat blev tømt fuldstændigt - på grund af Black FridayDette dyreinternat blev tømt fuldstændigt - på grund af Black Friday

Hvert år på denne tid er rummene på dette dyrecenter proppet med dyr. Men for første gang nogensinde er samtlige bure tømt for dyr.

Bildstrecke im Grossformat »

Tom stemning på Fort Wayne vækker glæde hos personalet.

'Vov, vov' og 'miav'. Disse lyde plejer at fylde rummene på Fort Waynes center for dyreomsorg i USA, der normalt er fyldt med dyr.

Men for første gang nogensinde er alle burene tomme og lydniveauet helt lavt. Alle centrets nuværende beboere er nemlig blevet adopteret.

Det skete i anledningen af Black Friday, hvor centret tilbød folk at adoptere de forskellige dyr for den nette sum af 10 dollars - svarende til 70 kroner.

Eksplosion i antallet af efterladte kæledyr
Eksplosion i antallet af efterladte kæledyr

- Det fik folk til at dukke op i hobetal. Hundredevis af mennesker kom forbi den dag, og vi fik adopteret alle de af vores dyr, der er til salg. Jeg kan ikke huske, at det før er sket, at vi ikke har nogen dyr til salg, siger Jodi Hamilton, der har arbejdet på centret de sidste otte år, til Barkpost.

Kisser er hundens bedste ven: - Jeg har nok sådan et hjælpe-gen
Kisser er hundens bedste ven: - Jeg har nok sådan et hjælpe-gen

Aldrig har vi været mere glade for at se billederne af tomme bure.
Det siger Jodi Hamilton til Barkpost.

Dermed kan de frivillige på Fort Wayne for en stund lægge alle bekymringer væk, velvidende at alle deres beboere vil sove trygt og godt.

- Selvom jeg håber på, at alle vores dyr vil få et hjem i juleferien, er det jo skørt at tænke, at det vil ske for dem alle, siger Jodi Hamilton til Barkpost. Hun har nu erfaret, at skøre tanker kan blive til virkelighed.

Jette udlover 20.000 kroner til den der finder hendes hund i live
Jette udlover 20.000 kroner til den der finder hendes hund i live

Men dagligdagen kalder dog igen for de frivillige på Fort Wayne, hvor der ifølge Jodi Hamilton altid er noget at tage sig til.

- Vi har flere hunde omme bagved, som for tiden er ved at blive testet for, om de har potentiale for at blive en del af vores adoptionsprogram, siger Jodi Hamilton til Barkpost.

Hun forklarer, at Fort Wayne inden for de næste dage vil have dyr i burene igen.

TV 2-vært udlover dusør for stjålen hund: Få Coco hjem
TV 2-vært udlover dusør for stjålen hund: Få Coco hjem


LÆS OGSÅ: TV: Populær agurke-trend er dyrplageri

LÆS OGSÅ: Kaninavler: Deleordning kan redde Ninus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx