Af - 28/11-16 06:17; Opdateret: 09/12-16 14:15

27-årig kvinde er den hurtigste til at besøge alle 196 lande i verden27-årig kvinde er den hurtigste til at besøge alle 196 lande i verden

En amerikansk kvinde har snart besøgt alle verdens lande på rekordtid. Og hun har naturligvis dokumenteret rejsen på sociale medier undervejs.

Bildstrecke im Grossformat »

Der bliver sat en ny verdensrekord, når 27-årige Cassie De Pecol inden længe har besøgt alle verdens lande.

Den unge amerikaner begyndte sin utrolige rejse i juli sidste år, og hun har indtil videre sat fødderne i 183 lande. Når hun kommer i mål med det sidste land på sin liste, vil hun have slået verdensrekorden eftertrykkeligt, da den nuværende rekordindehaver ifølge Guiness Rekordbog var tre år og tre måneder om at gøre det samme.

Her tjener du 140.000 om måneden som vikar - der er dog en LILLE detalje
Her tjener du 140.000 om måneden som vikar - der er dog en LILLE detalje

Cassie De Pecol fortæller til forskellige amerikanske medier, at hun brugte omkring halvandet år på at forberede rejsen.

Gennem aftaler med sponsorer er hun lykkedes med at komme rundt til stater, de færreste drømmer om at besøge. Den unge kvinde er typisk to til fem dage hvert sted, hvor hun i kraft af sin titel af fredsambassdør hos ‘Peace Through Tourism’ besøger studerende og holder taler på universiteter og skoler.

Cassie De Pecol har udfyldt fire pas undervejs på sin rejse

Undervejs laver hun en dokumentar, skriver en bog, og så viser hun sine mange følgere på Facebook, Instagram og Pinterest, hvilke unikke oplevelser hun har haft i de foregående dage.

Selvom hun fremhæver ø-staten i Stillehavet Vanuatu samt Mellemøsten som sine favoritsteder, så føler hun stadig, at hun hører hjemme i den amerikanske stat, Connecticut.

Christoffer købte billig rejse og fik privatfly: - Det er sygt nice
Christoffer købte billig rejse og fik privatfly: - Det er sygt nice


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx