Af Finn Bjørvig Hansen - 03/12-17 18:24

Mor sigtet: Myrdede sin nyfødte søn og smed hans lig i en skuffeMor sigtet: Myrdede sin nyfødte søn og smed hans lig i en skuffe

En amerikansk mor er blevet sigtet for at have slået sit eget nyfødte barn ihjel.

storybild

Brittany Robinson. (Billede: Facebook)

En kvinde fra Pennsylvania, USA, er blevet arresteret, efter at hendes nyfødte søn blev fundet død i en krybekælder under deres hjem af hendes far, der var ved at gøre klar til jul.

Den 23-årige Brittany Robinson fortalte politiet, at hun ikke var klar over, at hun var gravid, og at babyen hverken havde puls eller hjerteslag, da hun fødte ham i deres badekar fredag 24. november, skriver Nypost.com. Politiet mener imidlertid at have beviser for, at hun var klar over graviditeten.

Hun blev mandag sigtet for mord, for at have skjult et barns død, for at have mishandlet kroppen og for at have forsøgt at ændre ved beviserne i forbindelse med barnets død. Det rapporterer Pittsburgh Post-Gazette.

Brittany Robinson fortalte politiet, at babyen, der var 28 cm lang og vejede 3,2 kg, hverken havde puls eller hjerteslag, da hun lagde drengen i en kommodeskuffe, og gemte ham i en lukket veranda bag hjemmet.

Dagen efter flyttede hun den døde baby til krybekælderen, hvor faderen søndag fandt drengen søndag i en pose, da han var ved at sætte en forlængerledning op, så julelysene kunne tændes.

Ifølge Robinsons familie vidste de ikke, af hun var gravid. De samarbejder nu med efterforskerne, som bemærker, at Robinson allerede er mor.

»Hun har en søn på 8 år, så hun er bekendt med det at være gravid, og hvordan tingene foregår,« siger Eric Hermick fra Pensylvania State Police til KDKA. »Det er også en del af vores sag.«

Det er nu op til obduktionen at fastslå den nøjagtige måde, den nyfødte mistede livet på.

Dommeren har nægtet kaution for Robinson, som græd i retten, da hun blev fremstillet.

Hun har tilstået over for politiet, at hun ikke ringede til dem efter fødslen, fordi hun var bange.

Brittany Robinson sidder nu i Lawrence County Jail, indtil hun skal møde til de første retsmøder i næste uge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Konflikt kan koste Løkke magten: Se...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Kendt TV-vært: Ulven er ikke farlig!
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx