Af - 06/02-16 11:13

Ung fyr forsøgte at lave snigeren efter one night stand: Glemte bare én vigtig tingUng fyr forsøgte at lave snigeren efter one night stand: Glemte bare én vigtig ting

Det er vigtigt at få alt med sig, når man lister ud efter et engangsknald. Det lærte en ung brite på den hårde måde.

Bildstrecke im Grossformat »

En ung britisk studerende blev hængt ud på Facebook, da hans one-night-stand fandt hans telefon på sit værelse, efter han var stukket af tidligt om morgenen.

'Mark' fra Ulster University i Nordirland fik forleden en slem overraskelse, da han i ren fortrydelse stak af fra 'Sarah' tidligt om morgenen. De to var taget hjem sammen efter en våd nat i Coleraine.

Den unge mand havde i flugt-iveren glemt sin telefon, og den fandt Sarah naturligvis. Han gennemgik telefonen for at finde en person, hun kunne komme i kontakt med, så Mark kunne få telefonen tilbage.

22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder
22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder

Men midt i redningsaktionen fandt hun beskeder sendt af Mark til vennen Connor, som mildest talt ikke omtalte hende pænt. Og det fik hende til at lave en status opdatering fra Marks egen profil, som siden hen er blevet delt tusindvis af gange.

- Jeg gik dine beskeder igennem for at prøve at finde nogen, som kunne få din telefon bare for at opdage, du kalder mig 'fede lort' og 'en kasse med lort', skrev Sarah.

TV: Kvinde sidder angiveligt fast på død mands penis i voldsom video
TV: Kvinde sidder angiveligt fast på død mands penis i voldsom video

- Det var så pinligt at skulle gå tilbage til hende efter min telefon, men der var virkelig ikke rigtig noget at sige. Jeg undskyldte for, hvad jeg sagde i beskederne, men hun svarede ikke rigtig, forklarer Mark til Daily Mail.

Mark fortæller, at han havde drukket 'for meget vodka' på byturen med fem venner. De endte til en privatfest med Sarah, hvor vennerne havde efterladt ham. Dagen efter glemte han alt om sin telefon.

- Jeg var stadig meget træt, så jeg gik direkte i seng, da jeg kom hjem. Jeg tænkte overhovedet ikke på min telefon, før jeg vågnede ved 18-tiden eller sådan noget, forklarer Mark.

Han fortæller, at han slet ikke husker at have sendt de ondskabsfulde beskeder, som han nu får skæld ud over på nettet.

- Folk synes naturligvis, at det er hylende morsomt, men det går mig egentlig ikke rigtig på. Det er, hvad det er, siger han.

WHO bekymret for melding om zika-smitte ved sex
WHO bekymret for melding om zika-smitte ved sex

Men noget tyder måske på, at stormvejret i medierne alligevel ikke har været så rart. For efterfølgende har Mark trukket i land eller forsøgt at bortforklare episoden med, at det var nogle venner, som har lavet en prank på ham. Og at beskeden fundet på.

Det har de britiske medier endnu ikke kunne be- eller afkræfte.

LÆS OGSÅ: LISTE: 11 tegn på, at du og din veninde er for meget sammen

LÆS OGSÅ: 31-årige Jon føler sig snydt: Jeg blev ufrivilligt far

LÆS OGSÅ: Lærerinde havde sex med seks drenge: Her er den overraskende undskyldning

LÆS OGSÅ: Lærerinde havde sex med seks drenge: Her er den overraskende undskyldning

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Dansk tøjfirma gik konkurs: Nu er det...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx