Af Kristian Dam Nygaard - 23/05-17 10:38

Miley Cyrus overrasker med nyt look: Den vilde pige er blevet voksenMiley Cyrus overrasker med nyt look: Den vilde pige er blevet voksen

Det var en forandret, nedtonet Miley Cyrus, der søndag aften gik på scenen til Billboard Awards. Den tidligere rebelske sangerinde tager afstand fra sin fortid og vil nu til at tages alvorligt som musiker.

storybild

(Billede: MARK RALSTON)

Miley Cyrus er blevet voksen.

Den 24-årige popstjerne var tidligere kendt for at lade skandalerne vælte ned over sig, men nu ser det ud til, at hun er kommet på renere tanker og vil til at tages seriøs som musiker.

Miley Cyrus indrømmer: Jeg hader mit største hit
Miley Cyrus indrømmer: Jeg hader mit største hit

For nylig udsendte hun den afdæmpede kærlighedsballade ’Malibu’, og søndag aften fulgte hun det op med en optræden til Billboard Awards i Las Vegas, hvor den tidligere tungerækkende twerk-prinsesse var forvandlet til en dydig country-pige iført cowboyhat, hvid top og denimshorts.

Miley Cyrus afslører: Katy Perrys mega-hit handler om mig
Miley Cyrus afslører: Katy Perrys mega-hit handler om mig

Efter en karriere som uskyldig Disney-stjerne i starten af teenageårene, forvandlede hun sig omkring 2012 til en sexlysten skandale-mager. Hun klippede sit lange brune hår af, hun lækkede nøgenbilleder på internettet og fik hele verdens opmærksomhed, da hun i 2013 først vred sin numse op ad kollegaen Robin Thicke til MTV Video Music Awards for derefter at slikke løs på en hammer i musikvideoen ’Wrecking Ball’.

Miley Cyrus til Billboard Awards.

Hun talte åbent om sit stofmisbrug og begyndte at lave psykedelisk pop med rockbandet The Flaming Lips og havde i et par år tabloidmedierne i sin hule hånd, når hun spyttede sin Disney-fortid lige i ansigtet med den ene provokation efter den anden.

Nu skal det åbenbart været slut. I et interview med musikbladet Billboard fortalte hun for nylig, hvordan hun har lagt sin gamle livsstil bag sig.

- Jeg har ikke røget hash i tre uger. Jeg tager ikke stoffer, jeg drikker ikke, jeg er fuldstændig clean.

Amerikansk popstjerne inspireret af Graham: Han har lært mig at tænke stort
Amerikansk popstjerne inspireret af Graham: Han har lært mig at tænke stort

I et radio-interview i showet Zach Sang Show fortalte hun desuden, hvor meget hun hader sit kontroversielle gennembrudshit ’Wrecking Ball’.

- Det er bare noget, du ikke kan fjerne igen. At svinge nøgen rundt på en ’wrecking ball’. Jeg vil altid være den nøgne pige på en ’wrecking ball’. Jeg skulle have tænkt over hvor længe, det ville have fulgt mig. Det er mit værste mareridt. Den sang bliver spillet til min begravelse.

Mette Lindberg angriber Miley Cyrus' lillesøster: ”Du lyder som snot”
Mette Lindberg angriber Miley Cyrus' lillesøster: ”Du lyder som snot”

Den nye country-inspirerede stil, der binder hende sammen med sit fædrene ophav, countrystjernen Billy Ray Cyrus og gudmoderen Dolly Parton, bringer hende også på banen som seriøs sangskriver. Således har hun selv skrevet sangene til hendes kommende album, der vil fortsætte i samme nedtonede stil som forløberen ’Malibu’.

LÆS OGSÅ: TV: Superstjernes lillesøster udgiver musikvideo - Kan du se lighederne?

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus bekræfter forlovelse: Er dog ikke tilfreds med sin ring

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Hjemmeholdet presset: Målmand må ud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx