Af - 08/09-13 16:41

Engelsk prins tilbageholdt af bevæbnet politiEngelsk prins tilbageholdt af bevæbnet politi

Prins Andrew får undskyldning efter tilbageholdelse af bevæbnet politi

storybild

Prins Andrew blev efter indbruddet på Buckingham Palace, tilbageholdt af politiet. (Billede: Polfoto)

Prins Andrew er blevet standset af to bevæbnede politibetjente i sin have i Buckingham Palace og bedt om at vise identifikationspapirer.

Tilbageholdelsen skete onsdag aften ved 18 tiden og mindre end 48 timer efter et indbrud på Buckingham Palace, hvor en person mandag lykkedes med at komme ind over et hegn og ind i slottet, inden vedkommende sammen med endnu en mand blev arresteret af politiet.

Metropolitian politi bekræfter tilbageholdelsen af prins Andrew:

- To uniformerede betjente standsede en mand i Buckingham Palace for at undersøge identiteten. Manden blev tilfredsstillende identificeret. Der blev ikke trukket våben og ikke anvendt magt, lyder det forklarende.

Prins Andrew modtog søndag en undskyldning for tilbageholdelsen, og Prins Andrew udtrykke søndag eftermiddag sin taknemmelighed herfor:

- Jeg er taknemmelig for undskyldingen og ser frem til en sikker spadseretur i haven i fremtiden, siger Prins Andrew, der også udtrykker forståelse for, at det 'nogle gange kan være svært for politiet at finde den rette balance mellem 'hoffets sikkerhed og ikke at begå fejl'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
Søren Østergaard kom til at købe...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert: Derfor fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx