Af - 02/09-16 09:25

Claus tog rød Ikea-skammel med i bad - det gør han ALDRIG igenClaus tog rød Ikea-skammel med i bad - det gør han ALDRIG igen

Han købte en skammel, som han kunne sidde på i badet. Men da han brugte den, gik det galt

Claus Jørstad fra Norge har købt sig en IKEA-skammel. Men det gik helt galt, da han skulle bruge den første gang. Det skriver han i det her Facebook-opslag.

Han købte den, fordi han har et dårligt knæ, og så kunne han bruge den i badet. Som han selv skriver, testede han den i butikken med tøj på - og den føltes perfekt.

Til Altaposten siger han, at den virkede ideel til formålet. Men havde ikke tænkt over, at der er huller i sæddet. Huller, der kan skabe uheld. Åbenbart.

I hans facebookopslag skriver han, at "kaptajnen og hans to matroser" kom i problemer, da der var sæbe på dækket. Den ene matros faldt i hullet. Og fordi det var varmt, kunne han ikke komme op igen.

- Jeg mærkede det ikke, før jeg rejste mig op, og skammelen hang fast og dinglede, skriver han på Facebook.

20 beviser på at det bare er sjovere at handle i IKEA
20 beviser på at det bare er sjovere at handle i IKEA

Da han har forklaret hele historien om uheldet i badet, afslutter han sit opslag med et spørgsmål:

- Findes skammelen i gul?

IKEA's svar
IKEA har svaret på Claus Jørstads opslag.

- Hej Claus. Vi er kede af at høre, at besætningen har været i et uvejr, hvor det næsten blev nødvendigt med en redningsbåd. Vi anbefaler, at du bruger den rigtige uniform til det rette miljø. Vi anbefaler, at du tager skammelen ud af baddet og bruger den til at sætte en fin blomst på, eller at du sidder i den rigtige uniform i det rette miljø. Skulle du alligevel vælge badet, må du passe på og være rigtigt klædt til næste søfart. Vi anbefaler sydvest. Og til dit spørsmål, så findes skammelen kun i rød, sort eller hvid. Hav en fortsat god dag. Mvh. Lisa-Mari.

Guide: Sådan barberer du dine klunker
Guide: Sådan barberer du dine klunker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx