Af - 17/05-16 06:30

Blev stoppet i trafikken: Afslørede kæmpe narkoringBlev stoppet i trafikken: Afslørede kæmpe narkoring

Det kræver typisk årevis af politiefterforskning, at opspore et organiseret netværk af kriminelle narkohandlere - men nogle gange bliver efterforskningen serveret på et sølvfad...

Bildstrecke im Grossformat »

Der findes snedige og udspekulerede kriminelle, der formår at undgå politiets søgelys, og så findes der kriminelle som engelske Armadeep Randhawa. Fredag den 13. maj faldt der dom i en opsigtsvækkende retssag om narkokriminalitet.

Det skriver The Herald.

TV: Rabbiner lovliggør cannabis under jødisk fest
TV: Rabbiner lovliggør cannabis under jødisk fest

Det startede ellers fint for Randhawa, som på en skæbnesvanger dag for to år siden kørte sin Ford Mondeo mod den engelske by Plymouth, for at levere fire kilo cannabis til en pusher.

På sin vej kom Randhawa forbi et begravelsesoptog, der blokerede hans videre færden. På trods af de bløde stoffer på bagsædet, valgte cannabis-kureren at lave en ulovlig u-vending, for at undslippe den rullende begravelse.

En opmærksom politibetjent bemærkede den respektløse manøvre, og besluttede sig for at stoppe Randhawa, så han kunne give ham en opsang om ordentlig opførsel.

Far til seksårig: Derfor får min søn cannabis
Far til seksårig: Derfor får min søn cannabis

Trafikforseelsen skulle vise sig at igangsætte Operation Boom, for det tog ikke politibetjenten Gavin Bulley længe, før hans trænede næse opfangede lugten af de knap fire kilo skunk.

Så rullede lavinen.

Klaus Riskær investerer i sydamerikansk hashmark
Klaus Riskær investerer i sydamerikansk hashmark

Den gode gamle Ford Mondeo viste sig ikke at tilhøre kureren, men derimod en mand ved navn Stephen Beighton. Ved hjælp af nummerplade-genkendelse blev der sammenstykket et virtuelt kort over Randhawa og Beightons 24 leverancer.

Politiet kom frem til at de to kriminelle kammerater, i samarbejde med fire andre engelske mænd, havde solgt og distribueret cannabis for knap 10 millioner kroner.

På baggrund af Randhawas usmarte stunt, erklærede alle involverede sig skyldige i organiseret kriminalitet med bløde stoffer, og fik mellem 2 og 3 års fængsel.

LÆS OGSÅ: Pusher svinede dommer til på Facebook: Det kom han til at fortryde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx