Af Niels Pedersen - 28/11-17 16:56

Medie: Melania Trump havde aldrig ønsket det herMedie: Melania Trump havde aldrig ønsket det her

Sidste års valg endte ikke som førstedamen havde forventet

Trump - et år efter valget

I videoen herover diskuterer og analyserer Berlingske Donald Trumps første år som præsident. Herunder hans sejre, nederlag, udfordringer og muligheder.

Det kom som et chok for mange, da Donald Trump stik imod alle odds og eksperters forudsigelser besejrede Hillary Clinton og blev valgt til USA's præsident.

Også for hans kone Melania Trump.

For hun havde ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hendes mand kunne blive præsident. Og i sit stille sind håbede hun det heller ikke. For Melania Trump ønskede slet ikke at blive USA's førstedame. Det skriver magasinet Vanity Fair efter at have talt med flere – hovedsagelig anonyme – kilder tæt på præsidentparret. I en officiel udtalelse benægter Melania Trumps talskvinde at historien holder vand.

»Hun har aldrig ønsket, at det her skulle ske (at Donald Trump blev præsident, red.). Jeg tror ikke, at hun troede, det kunne ske,« siger en mangeårig ven af Trump-familien til Vanity Fair.LÆS OGSÅ: Wow for en guld-rus: Se Kim Kardashians nye vilde nøgenbillede

Citatet - og hele Vanity Fairs artikel - kan bringe brænde til det bål, mange af Trumps modstandere har holdt i live, siden han blev svoret ind som USA's 45. præsident i januar. Her opstod hashtagget #FreeMelania på Twitter, efter at mange brugere tolkede en bestemt episode under indsættelsesceremonien som et tydeligt tegn på, at Melania Trump er ulykkelig i rollen som præsidentens hustru og USA's førstedame.

Tv-billeder viste en smilende Melania Trump stå bag sin mand; lige indtil han vendte sig om og talte med hende. Hun nikkede et par gange, før han igen vendte sig om og kiggede ud over de mange forsamlede mennesker på Capitol Hill. I samme splitsekund forsvandt Melanias smil og kort efter kiggede hun ned i jorden, hvorefter hun vendte ansigtet væk.

Men i så fald er det noget paradoksalt, at det tilsyneladende var Melania Trump selv, som i sidste ende fik Donald Trump til at gøre alvor af snakken og gå efter præsidentposten, efter at han havde talt om det i årevis.

»Det var helt klart hende, som sagde, 'enten stiller du op, eller også gør du ikke. Dine venner er trætte af denne striptease. Hver fjerde år taler du om at gøre det',« siger den tidligere rådgiver for Donald Trumps valgkampagne og mangeårige strateg for det republikanske parti, Roger Stone til Vanity Fair.

»Hun sagde, 'det er ikke min ting, det er Donalds.' Jeg tror, hun forstod, at han ville blive utilfreds, hvis han ikke stillede op,« fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Voldelig og brutal bande vinder frem: Nye medlemmer skal drikke blod

Melania Trumps talskvinde Stephanie Grisham afviser Vanity Fairs historie som værende 'falsk' og et forsøg på at nedgøre førstedamen.

»Endnu engang leverer et af de iberale medier, denne gang Vanity Fair, en artikel, som er gennemsyret af unavnggivne kilder og falske antagelser. Som et magasin, der henvender sig til kvinder, er det skamfuldt, at de fortsætter med at skrive slibrige og falske historier med henblik på at nedgøre fru Trump, i stedet for at fokusere på hendes positive arbejde som førstedame og som støttende hustru og mor,« siger Stephanie Grisham i udtalelsen, som blandt andre Fox News har citeret.

»Som det er blevet understreget mange gange før, er hun beæret over sin rolle,« fortsætter førstedamens talskvinde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt politiker forlader Folketinget:...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx