Af - 05/09-16 08:38

Døv dreng fik stjålet sin skoletaske - han fandt den et klamt stedDøv dreng fik stjålet sin skoletaske - han fandt den et klamt sted

Døve Alexis Hernandez fik nok, da han fandt sin taske med skolebøger, computer og batteri til høreapparat i skolens toilet.

storybild

(Billede: metro.co.uk)

Han har været døv siden han var et år gammel og gennem mange år fundet sig i at være mobbeoffer på grund af sit handicap. Men efter en episode i sidste uge blev for meget for amerikanske Alexis Hernandez.

Teenageren, der studerer på Burke High School i Nebraska, var til frokostpause, da han pludselig opdagede, at hans taske med skolebøger og batteri til sit høreapparat var væk. Det skriver metro.co.uk.

Våde skolebøger
Han informerede hurtigt skolens lærere, som kiggede videoovervågningen igennem. De kunne dog ikke identificere tasketyvene. Personalet ledte endda hele skolens område igennem men uden held.

Det var først da Alexis gik på toilettet, at han fandt både skolebøger, computer og batteri til sit høreapparat, der var smidt i toilettet.

Alexis tog efterfølgende et billede af alle sine ting og delte det på Snapchat.

- De studerende synes, at det er okay at mobbe en døv elev, men det er det ikke. det er ikke okay at mobbe nogen, der er handicappede, døve eller hørehæmmede. Eller nogen som helst i det hele taget, fortæller Alexis.

'Vi vidste ikke, at han var døv'
Hans venner har nu oprettet en side, hvor man kan donere penge til Alexis, så han kan få erstattet sine ødelagte ting.

Selv forklarer han:

- Jeg var blev virkelig ked af det. Jeg arbejder virkelig hårdt med mine projekter og lektier. Jeg vil bare gøre min mor glad, siger han.

Tasketyvene er nu blevet identificeret af skolen. En af dem er blevet suspenderet, mens den anden afventer resultaterne af skolens efterforskning.

De hævder, at de ikke var klar over, at Alexis var døv.

TV: Mand bliver døv af at spise verdens stærkeste nudler
TV: Mand bliver døv af at spise verdens stærkeste nudler

Fra mobbeoffer til bikinibabe: Se hendes vilde forvandling
Fra mobbeoffer til bikinibabe: Se hendes vilde forvandling

Russisk udelukkelse hjælper seks danskere til para-OL
Russisk udelukkelse hjælper seks danskere til para-OL


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx