Af - 16/05-16 17:26

Læger: Det har vi lært af knækket penis, der ligner aubergineLæger: Det har vi lært af knækket penis, der ligner aubergine

Den 32-årige mand hørte et knæk, og så begyndte hans lem at skifte farve.

Bildstrecke im Grossformat »

Et hold af indiske læger har offentliggjort et billede af en knækket penis i det medicinske tidsskrift British Medical Journal.

En uheldig indisk mand fra Delhi hørte det værste under et heftigt samleje, som en mand kan forestille sig. Et skarpt smæld efterfulgt af massive smerter fik mandens tanker langt væk fra sex.

Fem ting, du IKKE skal gøre mod din penis
Fem ting, du IKKE skal gøre mod din penis

Da han ankom til hospitalet var hans penis blevet helt blåsort som følge af blod, der var trukket ud under huden. Meget i stil med, når man får et blåt øje.

Nu offentliggør lægerne billeder af den uheldige inders mest intime kropsdel i det nyeste nummer af tidsskriftet British Medical Journal.

Knækket var nemlig et glimrende eksempel på den såkaldte 'eggplant deformity' eller løst oversat 'aubergine deformitet,' der er det lægefaglige begreb for de fleste mænds værste mareridt.

Kom op at skændes med konen: Så fik hun hans penis til at rådne
Kom op at skændes med konen: Så fik hun hans penis til at rådne

Heldigvis er den forfærdelige oplevelse endt nogenlunde lykkeligt for den 32-årige mand, der har fået repareret et af de to rørformede svulmelegemer 'corpora cavernosa', der løber langs med penis.

Fem ting du IKKE skal google, hvis du vil kunne sove i nat
Fem ting du IKKE skal google, hvis du vil kunne sove i nat

Lægerne skriver i deres videnskabelige artikel følgende:

- Penisfraktur sker, når en erigeret penis bliver udsat for et stumpt traume under samleje eller lignende. Det bøjer skaftet på penis og forårsager en overrivning/flænge i 'tunica albuginea' og sender blod fra 'cavernosal sinus' ud i underhuden, lyder det tørt fra lægerne.

Det indiske lægehold er glade for at dele billedet, da de har gjort sig tre erfaringer i forbindelse med den 32-åriges uheldige penismareridt. For det første mener de, at man bør gribe så tidligt ind som muligt for at undgå erektionsproblemer, skævt lem eller smertefulde rejsninger på lang sigt.

For det andet kan ultralyd være med til at stille en diagnose, og for det tredje kan man - takket være ultralyden - undgå at vende penissen 'på vrangen' for at finde frem bruddet.

Det sidste er der nok mange mænd, der efterfølgende vil være dem taknemmelige for.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Ny forskning: Derfor er din penis større end du tror
Ny forskning: Derfor er din penis større end du tror

Skaderne kommer hyppigst som følge af, at det ikke er manden, der selv styrer samlejet. Brasilianske forskere offentliggjorde de farligste stillinger for manden sidste år.

Se den farligeste sexstilling her.

LÆS OGSÅ: Kvinderne har talt: Den slappe størrelse har stor betydning

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Politiet i påske-razzia: Særligt...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx