Af - 28/04-16 06:32

Underlig efter-bad-rutine er nu forbudt i svømmehalUnderlig efter-bad-rutine er nu forbudt i svømmehal

For nogle en underlig rutine, for andre normalt. Hvad man end er til, så har en svømmehal nu fået nok af rutinen, der involverer en hårtørrer og afslørende positioner.

Bildstrecke im Grossformat »

Se skiltet i svømmehallen med den noget pikante stilling her i galleriet.

I en islandsk svømmehal er det blevet lidt en trend at være tør - overalt. Håndklæder er ikke mere nok. Nu skal de nedre regioner være knas tørre. Mænd er begyndt at smække benet op på bordet og tørre sig nedefra med en hårtørrer.

Ifølge The Telegraph har svømmehallen nu fået nok og har derfor smidt et skilt op, der forbyder folk at tørre testiklerne med hårtørrerne.

Svømmehal nægter mænd adgang på kvindernes kampdag
Svømmehal nægter mænd adgang på kvindernes kampdag

Problemet startede, da den lokale svømmer Haraldur Jónasson skrev et indlæg i den lokale avis med overskriften ‘Det her er ikke en pung-tørrer.’ I indlægget klager han over - primært ældre - mænd, der bruger svømmehallens hårtørrere til at tørre deres testikler i pikante stillinger, der ikke efterlader meget til fantasien.

HAHA: Her er verdens bedste prank til brusebadet
HAHA: Her er verdens bedste prank til brusebadet

På trods af, at forbuddet er nyt i den islandske svømmehal, så viser det sig, at fænomenet ikke er helt nyt. I en en tråd på online-forummet Reddit, der passende har titlen ‘Gamle mænd, der tørrer jeres kugler med hårtørreren i omklædningsrum, hvorfor gør i det?’ har folk diskuteret det i det sidste års tid.

LÆS OGSÅ: ALLE skal være nøgne til svømmestævne i Nordsjælland

LÆS OGSÅ: Drenge forvandler lejlighed til pool

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx