Af - 23/07-14 10:15; Opdateret: 25/07-14 01:06

Her er verdens sikreste kondom: Du kan IKKE blive syg ... eller gravidHer er verdens sikreste kondom: Du kan IKKE blive syg ... eller gravid

Et nyt superkondom rammer snart forbrugerne. Kondomet dræber med 99,9 procents sikkerhed alle vira fra f.eks. HIV, herpes og mindsker samtidig risikoen for at blive gravid.

storybild

Et nyt kondom fra den australske medicinalvirksomhed Starpharma rammer snart forbrugerne. Kondomet dræber med 99,9 procents sikkerhed alle vira fra fx HIV, herpes og mindsker risikoen for at blive gravid. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

100 procent sikker sex er snart en kendsgerning. Eller.. 99,9 procent sikker sex.

Ifølge den australske medicinalvirksomhed Starpharma er der angiveligt 0,1 procents risiko for, at deres nye 'superkondom' ikke virker efter hensigten, som er at dræbe 99,9 procent af alle vira fra fx HIV, herpes og andre kønssygdomme. Samtidig mindsker det risikoen for at blive gravid.

EU tjekker dine kondomer efter i gummiet
EU tjekker dine kondomer efter i gummiet

Det skriver flere internationale medier – heriblandt Daily Mail.

Kondomet er lavet i fællesskab med præventionsmiddel-virksomheden Ansell og hedder 'LifeStyles Dual Protect'.

Kondom-krise på Cuba: frygter boom i kønssygdomme
Kondom-krise på Cuba: frygter boom i kønssygdomme

Derfor giver kondomer falsk tryghed
Derfor giver kondomer falsk tryghed

Årsagen til, at kondomet er så sikkert skyldes, at det er fugtet med VivaGel, som indeholder et natriumstof, der er specielt udviklet til modvirke og inaktivere blandt andet HIV.

Så er de her: Kondomer med cannabis-smag
Så er de her: Kondomer med cannabis-smag

Kondomet har netop opnået godkendelse fra 'Conformity of Assessment Certification' fra den australske 'Therapeutic Goods Administration', hvilket svarer til en dansk og europæisk CE-godkendelse.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx