Af - 30/01-15 11:57

Anders Breivik truer med sultestrejke: Forlanger nyere PlaystationAnders Breivik truer med sultestrejke: Forlanger nyere Playstation

Den norske terrorist og massemorder Anders Behring Breivik vil gå i sultestrejke, hvis han ikke blandt andet får en nyere spillekonsol.

storybild

I et nyt brev, der er dateret til den 29. februar, kræver den norske massemorder, Anders Behring Breivik, at få forbedret sine forhold i sin celle i Norge.

Blandt kravene er en nyere Playstation og adgang til en computer.

Det skriver The Telegraph.

Højreekstremisten, der i sommeren 2011 dræbte 77 i en kombineret bombe- og skudmassakre på Utøya, har før truet med noget lignende, men nu har han sendt et et nyt brev til det franske nyhedsbureau, AFP.

Her kræver den 35-årige Breivik at få rettet op på 12 punkter, som han er utilfreds med i sin fængselscelle. Heriblandt forlanger han at få fordoblet sine lommepenge, få adgang til en PC, en Playstation 3 og lov til at spille voksenspil.

- De andre fanger har adgang til voksenspil, mens jeg kun må spille mindre interessante børnespil. Et eksempel er 'Rayman Revolution', et spil, der er målrettet til tre-årige, skriver den 35-årige dømte massemorder.

Norges unge skal 'vaccineres' mod ekstremisme
Norges unge skal 'vaccineres' mod ekstremisme

Derudover vil han have en lænestol eller en sofa, og få fordoblet sine ugentlige lommepenge, der lige nu lyder på 300 norske kroner.

Får han ikke opfyldt sine krav, vil han angiveligt sultestrejke.

- Sultestrejken vil ikke slutte før justitsminister Anundsen og chefen for det norske fængselsforsorgen stopper med at behandle mig som et dyr, skriver Anders Behring Breivik.

Desuden skriver han, at han snart melde en dato ud for starten af protesten.

En talsmand fra fængslet, hvor Anders Behring Breivik lige nu afsoner sin 21 år lange dom siger, at ingen af de indsatte er på sultestrejke lige nu.

Breivik er for besværlig at vogte: Udmatter fængselsbetjente
Breivik er for besværlig at vogte: Udmatter fængselsbetjente

Nedenfor kan du se, hvilket spil, som Breivik er utilfreds med at spille i sin celle.

LÆS OGSÅ: Breiviks far: Jeg har svigtet min søn

LÆS OGSÅ: Tinkov sviner nordmænd med Utøya-tragedie

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx