Af - 20/01-15 09:13; Opdateret: 20/01-15 11:09

Derfor sendte mor dummebøde til 5-årige AlexDerfor sendte mor dummebøde til 5-årige Alex

Se chat mellem Alex' mor og Julie Lawrence, der sendte regningen for en misset fødselsdag.

storybild

Derek Nash og sønnen Alex Nash, der fik dummebøden med hjem i skoletasken. (Billede: Polfoto)

Efter sagen om 5-årige Alex, der fik en regning på 150 kroner for at ikke at melde afbud til en fødselsdag, skabte overskrifter i medierne, har den engelske avis The Mirror nu fået en Facebook-chat mellem Alex' mor og regningens afsender, Julie Lawrence, udleveret.

- Hvis jeg vidste, at vi skulle betale, hvis Alex ikke kom, så havde jeg gerne betalt pengene – intet problem. Jeg kan ikke lide at skændes med folk, og jeg vil foretrække at ordne det her i mindelighed, skriver Alex' mor Tanya Walsh, der ikke mener, at hun havde telefonnummer eller email til Julie Lawrence.

5-årige Alex fik dummebøde for at droppe børnefødselsdag
5-årige Alex fik dummebøde for at droppe børnefødselsdag

Det svar undrer Julie Lawrence.

- Jeg nævnte ikke pengene, fordi det var en børnefødselsdag – hvis folk er enige om at tage af sted, er det ligegyldigt, om man skal betale per person eller som en gruppe. Mit telefonnumer var på den invitation, som Alex fik med hjem. Den mindelige måde at ordne det her på – mener jeg – vil være at betale pengene og lade det være en lærestreg. Jeg håber, det er i orden med dig?, skriver Julie Lawrence.

Der trådte Julie Lawrence imidlertid Tanya Walsh over tæerne, der lang fra er tilfreds med Julie Lawrences svar.

Kvinde genopliver sin mand dagen før fælles fødselsdag
Kvinde genopliver sin mand dagen før fælles fødselsdag

- Og hvilken lærestreg skulle det være? Jeg er ikke noget barn, så lad være med at tale til mig som om. For at svare dit spørgsmål – desværre nej. Det er ikke i orden med mig, skriver Tanya Walsh.

Hvordan, sagen ender, er endnu uvist, men hvis den skal forbi en domstol, koster det 60 pund (580 kroner) bare at indgive sagen for retten, skriver The Mirror.

LÆS OGSÅ: Desperat kvinde søger date til besøg på Noma

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx