Af Niels Pedersen - 20/10-17 18:32

Nygift par var klar til lykkeligt liv sammen: Så ramte tragedien på bryllupsrejsenNygift par var klar til lykkeligt liv sammen: Så ramte tragedien på bryllupsrejsen

Et nygift britisk ægtepar blev ramt af en forfærdelig tragedie på bryllupsrejsen.

storybild

Andrew Roddy og Gill Campion var lykkelige på deres bryllupsdag. Men på bryllupsrejsen skete der en frygtelig tragedie. (Billede: Privat)

Et godt job. Populær blandt vennerne. Nygift. Og på bryllupsferie i underskønne Maldiverne.

Irske Andrew Roddys liv kørte på skinner, da han og konen Gill Campion tog på snorkeltur i Det Indiske Oceans krystalblå vand under deres bryllupsrejse i tirsdags. Men på et splitsekund blev det nygifte pars lykke til en frygtelig tragedie, skriver The Sun.

30-årige Andrew Roddy kom pludselig i vanskeligheder under snorkelturen og druknede. En tragedie, som efterlader parrets venner fuldstændig knuste og i dyb sorg.

»Det er frygteligt. Stakkels Gill er fuldstændig alene derovre, stakkels pige. Alle er berørt af det (der er sket, red.),« siger en af parrets venner til The Sun.

Mange af vennerne mødtes dagen efter, at de havde fået nyheden om Andrew Roddys tragiske død, for at mindes ham. De fortæller, hvor afholdt, han var, og hvor højt det nygifte par elskede hinanden.

»De var uadskillelige,« siger en af vennerne.

Andrew Roddy kommer fra Dublin-forstaden Killester og havde en universitetsgrad i business. Han og Gill Campion arbejdede i økonomiafdelingen hos det irske forsikringsselskab New Ireland Assurance, hvor kollegerne også er i sorg over hans alt for tidlige død.

Andrew Campions lig skal obduceres, før myndighederne i Maldiverne frigiver det til en begravelse hjemme i Irland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx