Af - 05/05-15 12:22

Maraton-kys med mystisk mand er gået viralt: Nu får hun endelig svar - men ikke fra den, hun regnede medMaraton-kys med mystisk mand er gået viralt: Nu får hun endelig svar - men ikke fra den, hun regnede med

Barbara Tatge kunne ikke glemme den flotte mand, hun kyssede ved et marathonløb. Søndag fik hun et overraskende brev.

storybild

Kysset blev - som det kan ses her - foreviget med et kamera. (Billede: AP)

En kvinde fra Tennessee,USA, startede en landsdækkende eftersøgning i medierne for at finde frem til den flotte fyr, hun havde kysset til Boston Marathon den 20. april. Kysset blev foreviget med et kamera, og siden har en menneskejagt været i gang. For hvem er den kønne, mystiske mand - og mon han havde tænkt ligeså meget på kysset, som marathonløberen?

Barbara Tatge forklarer til nyhedsbureauet AP, at hendes datter havde givet hende en udfordring: Kys en tilfældig smuk mand, når du løber igennem Wellesley, hvor de universitetsstuderende traditionen tro tilbyder kys til løberne.

Verdens rigeste forudså fremtiden i 1999 med skræmmende præcision
Verdens rigeste forudså fremtiden i 1999 med skræmmende præcision

Skønhedsdronning i opråb: Danske piger mangler selvtillid
Skønhedsdronning i opråb: Danske piger mangler selvtillid

Overrasket hustru
Efter løbet den 20. april søgte datteren via de sociale medier efter manden, som tydeligt havde gjort indtryk på hendes mor. Søndag - da den rørende sag havde fået hele nationens opmærksomhed - fik hun endelig svar, men ikke det forventede.

Brevet var nemlig fra mandens hustru.

- Vi var rimeligt overraskede, da historien ramte nyhederne, men jeg er ikke vred. Tro mig, vores venner har fået masser af morskab ud af denne historie, og jeg har nydt det, hver gang de har prikket til min mand, skriver hun til Barbara Tatge og fortsætter.

- Mens dette måske ikke er den afslutning, du havde håbet på, så ramte det spontane, fjollede øjeblik i Wellesley selve ånden ved Boston Marathon. Jeg har stor beundring for dit mod, og jeg ønsker dig mange gode løb i fremtiden. Tillykke med dit marathon.

Brevet frembragte et smil på læben hos Barbara Tatge, der dog hurtigt skyndte sig at sende et brev tilbage, hvor hun forklarede, at mediestormen var et resultat af hendes datters gode intentioner.

- Jeg ønskede ikke at skabe problemer for hverken ham eller hans familie, siger hun.

Barbara Tatge lover samtidig, at hun vil kysse på en ledig mand til næste år.

LÆS OGSÅ: Kvinde tog grusom Apple-hævn, da kæresten var utro

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx