Af - 29/06-16 13:28; Opdateret: 29/06-16 13:54

TV-stjerners barn blev syg - risikerer fængsel efter lægen fandt årsagenTV-stjerners barn blev syg - risikerer fængsel efter lægen fandt årsagen

En prøve afslørede hemmeligheden bag babyens sygdom.

storybild

Den 15 maj i år kom to TV-værter fra Tucson i Arizona ind på et hospital med deres en måned gamle baby, der var blevet meget syg.

Barnet var meget svag og ville ikke spise, men i første omgang ville forældrene ikke have, at barnet fik taget en blodprøve af lægerne for at fastslå årsagen til sydommen.

Hun sultede femårig stedsøn ihjel: Skal i fængsel i 99 år
Hun sultede femårig stedsøn ihjel: Skal i fængsel i 99 år

Efter noget diskussion gik de dog med til, at der kunne blive taget en blodprøve, men da indholdet af den lille babys urin blev analyseret, stod det klart, hvorfor de ikke ville have taget en blodprøve i første omgang, skriver Tucson News Now.

Krystin og Somchai Lisaius havde taget kokain, og da Krystin efterfølgende havde ammet barnet, var narkotikaen blevet overført gennem brystmælken.

Parret er kendt som succesfulde tv-værter, men nu risikrer de fængsel, efter politiet ransagede deres hjem og fandt kokain, som politiet mener er nok til at få dem dømt for at have bragt deres barns liv i fare.

I retten forklarede parret mandag, at det hele beroede på en misforståelse,hvilket deres advokat tilsluttede sig trods sigtelserne for børnemishandling, besiddelse af narkotika samt besiddelse af remedier til indtagelse af narkotika.

Krystin Lisaius forklarede, at hun havde taget kokain, og at hun ammede sit barn 12 timer efter hun havde indtaget det, men at hun ikke vidste, at det kunne overføres til barnet.

Moren fyrede barnepigen, da hun så denne video
Moren fyrede barnepigen, da hun så denne video

- Jeg ved, at de vil vise, hvor meget de har lært af denne meget hårde og smertefulde lektie, siger deres advokat, Michael Piccarretta, til Tucson News Now og understreger .

- Det ville være dybt uretfærdigt, hvis de bliver idømt fængsel, siger advokaten.

Barnet er nu i pleje hos sin mormor, indtil sagen bliver afgjort.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx