Af Webstud/AS - 06/08-17 17:22

Adam vandt kampen mod kræft - men da han fejrede det, skete tragedienAdam vandt kampen mod kræft - men da han fejrede det, skete tragedien

- Det var kun et par drinks. Det var første gang i lang tid, at han havde været i byen.

storybild

Her ses Adam med sine to døtre.

Britiske Adam overleverede kræft og mange måneders kemoterapi. Da han langt om længe blev erklæret rask, tog han ud og fejrede det med sine venner. Det blev hans død, skriver Mirror.

To uger inden sin død, havde Adam taget familien, sin kæreste Carly gennem otte et halvt år og deres tre døtre på fem, seks og 13 år, med til netop den strand i Newquay, hvor hans liv endte.

- Han blev erklæret rask for tre uger siden, og nu er han død. De skulle til at giftes, og nu bliver de sange, der skulle spilles til brylluppet, spillet til begravelsen, udtalte Adams svigermor, Rebecca, til Mirror.

Adam var blevet diagnosticeret med kræft for ni måneder siden. Lægerne opdagede tumorer på hans hjerte, lunger og lymfekirtler, hvilket fik familien til at frygte, at han ikke ville overleve.

Efter måneder med stærk kemoterapi begyndte tumorerne dog at skrumpe, og tre uger inden sin død, kunne lægerne overbringe den gode nyhed om, at kræften var helt forsvundet.

Sidste fredag skulle det fejres med vennerne.

- Det var kun et par drinks. Det var første gang i lang tid, at han havde været i byen, fortalte Rebecca.

Da Carly vågnede, undrede hun sig over, hvor Adam mon var, indtil politiet kom og bankede på døren. En hundelufter havde fundet Adams livløse krop ved foden af en klippe.

- Det er et mysterie, hvad der er sket, siger den fortvivlede svigermor.

I forbindelse med dødsfaldet blev Carly, som desuden ikke har krav på enkepension, da parret ikke nåede at blive gift, ramt af endnu en udfordring, da Adams offentlige forsørgelse stoppede. Det har nu fået en ven af familien til at starte en indsamling.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx