Af - 17/10-16 12:07

Gudmor udvandrer fra dåb: - Præsten gik langt over grænsenGudmor udvandrer fra dåb: - Præsten gik langt over grænsen

En norsk kvinde udvandrende fra sit gudbarns dåb, da præsten begyndte at lufte sine holdninger om homoseksuelle og kristendommen.

storybild

Silje Louise Foldnes (Billede: Facebook )

Norske Silje Louise Foldnæs, der er lesbisk, gudmor og tante til et barn, der blev døbt i August, forlod dåben, da præsten begyndte lufte sine holdninger til homoseksuelle, det skriver Vestnytt.

Silje kunne simpelthen ikke sidde igennem præstens moralprædiken, som barnets farfar kalder en direkte 'homohetz' og 'langt over grænsen'.

- Menigheden går ind for vielser af homoseksuelle, selv om Jesus bekræfter skabelsen: til mand og kvinde skabte han dem. Vi opfordres til at holde fast i Jesu bud i kærligheden, sagde præsten Helge Unneland ifølge Vestnytt.

Silje siger om hændelsen til Vestnytt:

- Jeg reagerede stærkt på, at præsten brugte dåben til at formidle sine holdninger. Det var ikke bare mig, der reagerede, det gjorde hele familien.

Præsten har efterfølgende udtalt, at han ser de som en pligt, at oplyse om det traditionelle kirkesyn:

- Jeg ser det som min pligt at videreføre det, som traditionelt har været kirkens syn på sagen. Jeg kan godt håndtere, at alle ikke er enige i det, siger præsten Helge Unneland til Vestnytt.

Knivstik på graver var helt inde at ramme halshvirvlen
Knivstik på graver var helt inde at ramme halshvirvlen

Mand anklages for jalousidrab på ekskone ved kirke
Mand anklages for jalousidrab på ekskone ved kirke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx