Af - 31/01-16 16:04; Opdateret: 31/01-16 16:34

Ekspedienten bad Lexi suge maven ind - nu går morens svar verden rundtEkspedienten bad Lexi suge maven ind - nu går morens svar verden rundt

Velmenende råd eller dårlig stil? Den amerikanske debat om kropsidealer eksploderer igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Kan du huske sagen om Anne, der ikke barberer ben? Det satte gang i den danske debat om kropsidealer sidste år.

En enkelt bemærkning fra en tøjekspedient i Kansas til en kvindelig kunde er blevet en af de mest de opsigtsvækkende historier i USA i weekenden.

Kvindens forargede mor har nemlig lavet et Facebook-opslag om sagen, og det er blevet liket over en halv million gange og delt næsten 100.000 gange.

Dear sales lady at Dillard's Towne East Mall, This is my teenage daughter who wanted to try on dresses for an upcoming...

Posted by Megan Naramore Harris on Wednesday, January 20, 2016

I opslaget fortæller den vrede mor, Megan Harris, at hendes teenage-pige Lexi prøvede kjoler inden en fest, og da hun prøvede kjolen på billedet, blandede ekspedienten sig.

Hun sagde til Lexi, at hun skulle tage Spanx på, hvis hun ville gå i den kjole. Da moren blandede sig, og sagde, at Lexi er fin som hun er, blev ekspedienten ved med at holde på, at der skulle gøres noget ved dellerne.

- Jeg håber, dette bliver delt, og kommer tilbage til dig, så du aldrig siger sådan noget til en pige igen. Man ved aldrig, hvilke negative eller positive tanker, de tænker om sig selv. Hilsen moren til en smuk pige, skriver Megan Harris.

Den massive opmærksomhed omkring billedet har senere fået mange til at kritisere moren for at udstille sin datter, men hun afviser, at Lexi er ked af opmærksomheden.

- Hun er ikke flov, hun føler sig stærkere af det. Jeg postede kun billedet med hendes tilladelse. Det var hendes valg, skriver Megan Harris i et nyt opslag.

LÆS OGSÅ: Husker du de smukke billeder? Nu har hun født FEM børn

LÆS OGSÅ: 20-årig lever som kat: Jeg jager mus og elsker at sove i håndvasken

LÆS OGSÅ: Fræk reklame: Halvnøgen Bieber rører sig selv i ny reklame

LÆS OGSÅ: Mayra tabte 379 kilo - sådan har hun det i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx