Af - 06/01-14 13:39

Fake video går viralt: 'Reporter' vil knalde forsvundet 20-årigFake video går viralt: 'Reporter' vil knalde forsvundet 20-årig

Måske har du allerede set videoen af en påstået journalist, der siger, at han vil knalde en 20-årig kvinde, der er meldt savnet – tilsyneladende uvidende om, at han er live igennem i tv. Videoen er dog falsk.

En lokal nyhedsreporter fra den amerikanske tv-station Fox News er ifølge en populær YouTube-video blevet fyret, efter at han på direkte tv har fortalt, at han vil knalde med en 20-årig kvinde, der er meldt savnet.

Reporter besvimer under interview - men fortsætter!
Reporter besvimer under interview - men fortsætter!

Journalisten var angiveligt ikke klar over, at han var på live tv, og videoen er blevet delt på en række amerikanske netsider. Også det danske drengerøvsmagasin M! har delt videoen på nettet.

Videoen er imidlertid ikke ægte, skriver det amerikanske nyhedssite Mediaite.com. Ser man grundigt efter i videoen kan man da også se, at 'reporterens' øresnegl mest af alt ligner en Apple-høretelefon, og at hans mikrofon ikke bærer et logo, sådan som tv-reporteres mikrofoner sædvanligvis gør.

Trænings-armbånd afslører utroskab og fake orgasmer
Trænings-armbånd afslører utroskab og fake orgasmer

Det klareste bevis på, at videoen er fabrikeret, er dog afslutningen. Her klippes over til en nyhedsvært, der undskylder det uheldige indslag – men den del af klippet er ifølge Mediaite genbrug fra en virkelig tv-udsendelse tilbage fra juni sidste år.

Mens journalisten altså ikke findes i virkeligheden og derfor heller ikke er blevet fyret, er den savnede 20-årige kvinde til gengæld virkelig nok. Heldigvis er hun imidlertid blevet fundet – hun havde ifølge politiet sovet i en parkeringsgarage ved et hotel i Las Vegas.

Haj-sensation beskyldes for snyd
Haj-sensation beskyldes for snyd

At videoen er fake, ændrer dog ikke på, at den er ganske underholdende. Se den over artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Bror til fransk politihelt: Han...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx