Af - 16/07-16 18:16

Model lagt for had: Klagede over aflyst fyrværkeri efter terrorModel lagt for had: Klagede over aflyst fyrværkeri efter terror

En russisk kvinde mærker internettets vrede efter en upassende kommentar.

Bildstrecke im Grossformat »

De fleste sympatiserer med de ofre og pårørende, der blev ramt af det ufattelige angreb i Nice, hvor en 31-årig fransk-tunesisk mand torsdag aften pløjede gennem en menneskemængde i en lastbil og dræbte 84.

Men en russisk model og eks-kæreste til en britisk milliardær, Kristina Sysoeva, udviste knap så meget empati, da hun efter terrorangrebet udtalte til et russisk medie, at hun ærgrede sig over, at hun gik glip af fyrværkeriet på Bastilledagen, som hun skulle have set i Marseille fra sin yacht ud fra den franske riviera. Men havnebyen aflyste showet, da det stod klart, hvad der var sket i Nice.

Søster til Nice-angrebsmand: Han havde psykiske problemer
Søster til Nice-angrebsmand: Han havde psykiske problemer


- Jeg har det godt, men det er en skam, at fyrværkeriet blev aflyst, sagde hun til life.ru.

- Og vi blev fortørnet, fordi vi så gerne ville se fyrværkeriet, men så skete denne her frygtelige ting, og alt blev aflyst, lød det videre.

Den 35-årige jetsetter fortalte videre, at hun ikke var bekymret for sin sikkerhed og for sine diamanter, da hun har flere bodyguards ombord.

- Jeg har brug for mindst to bodyguards for at beskytte mine juveler, sagde hun.

Ifølge Russia Today har Kristina Sysoeva beklaget sine udtalelser, men internettet glemmer ikke. Sociale medier koger over med voldsomme angreb på den 35-årige.

IS: Angrebet i Nice blev udført af en af vores soldater
IS: Angrebet i Nice blev udført af en af vores soldater

Herunder kan du se, hvordan Kristina Sysoeva bliver dømt på Twitter.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx