Af - 02/07-16 21:29

Noah forsøgte at røve en familie - endte med et ødelagt ansigtNoah forsøgte at røve en familie - endte med et ødelagt ansigt

Han valgte at røve den helt forkerte familie.

storybild

Når man planlægger et indbrud i et hus, hvor familien er hjemme, så er det smart at undersøge inden, hvilket typer der bor der.

Det måtte den 33-årige Noah Dasset lære på den hårde måde, efter hans røveriforsøg gik helt galt, skriver Ny Daily News.

Par fik ubehagelig overraskelse, da de kom hjem fra ferie
Par fik ubehagelig overraskelse, da de kom hjem fra ferie

Bevæbnet med et baseballbat sparkede han døren ind til familien Petty, hvorefter han forsøgte at angribe husets fem beboere med battet.

Men i stedet for at overgive sig, valgte faderen i huset, Jason Petty, at tage kampen op mod røveren. Det lykkedes ham på et tidspunkt at få fat i Noah Dasset i et halsgreb og tvinge ham ned på gulvet.

Mens de to lå på gulvet og kæmpede, greb Jason Pettys kone røverens baseballbat og slog ham gentagne gange i hovedet med det.

Men trods de mange slag i hovedet lykkedes det Noah Dasset at slippe fri og flygte fra huset - en flugt der varede indtil han opsøgte det lokale hospital for at få behandling for sine skader.

Kvindelig fange hyldes på nettet: Hun er perfekt
Kvindelig fange hyldes på nettet: Hun er perfekt

Her forsøgte han at skjule årsagen til skaderne ved at opgive falsk navn, men da medarbejderne opdagede det, kontaktede de politiet, der anholdt ham.

Efter historien om det heroiske selvforsvar kom frem, er familien blevet hyldet i deres nabolag, hvor alle er enige om, at Noah Dasset fik som fortjent.

- Det er sådan vi ruller her, siger naboen Jim Joyce til Ny Daily News.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx