Af - 16/05-14 09:13

Familie taler ud om heroisk kat, der reddede søn: - Hunden vidste ikke hvad der ramte denFamilie taler ud om heroisk kat, der reddede søn: - Hunden vidste ikke hvad der ramte den

For nylig gik videoen om en heroisk kat, der redder en lille dreng fra at blive skambidt af en løs hund, viralt i hele verden.

Lille dreng skambidt af hund, men så kommer familiens kat...
Lille dreng skambidt af hund, men så kommer familiens kat...

Historien har formentlig fået omvendt flere hundeleskere til at være mere glade for katte.

Og nu taler familien Triantafilo, hvis 4-årige drenge Jeremy blev udsat for det uprovokerede hundeangreb, ud om den nu verdenskendte episode.

- Det eneste jeg husker, er at jeg hører ham (Jeremy red.), og det næste der sker, er at jeg ser min kat flyve afsted ud af ingenting mod hunden. Jeg prøver at få min søn væk og få hunden tilbage til dens have, siger moderen Erica til Today.

Hun fortæller samtidig, at familiens kat Tara, der blev adopteret for seks år siden, for det meste af tiden er meget stille og rolig.

- Engang i mellem sætter hun vores hund på plads, men for det meste, er hun den blødeste kat. Alle vores drenge elsker hende og driller hende nogle gange. Hun elsker dem bare alligevel, siger hun.

Det var faderen Roger, som stod for overvågningsvideoen. Han var ikke tilstede under overfaldet.

- Det var ret fantastisk at se en kat gå mod en hund på den måde. Helt uselvisk at sætte sig selv i fare og ikke bekymre sig om at blive bidt eller såret. Jeg tror ikke, den hund vidste, hvad der ramte den, siger Roger Triantafilo.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx