Af Laura Rode Nygaard - 10/11-17 22:00

Voldsomt billede: Mand iscenesatte sin egen død for at afsløre hustruens grusomme planVoldsomt billede: Mand iscenesatte sin egen død for at afsløre hustruens grusomme plan

En amerikansk mand iscenesatte sin egen død for at afsløre sin kone, som nu er dømt for at have bestilt et lejemord på ham.

storybild

Maria Lulu Sosa.

Den amerikanske boksetræner Ramon Sosa troede ikke sine egne ører, da hans gamle ven Gustavo ringede til ham en dag i 2015. 'Din kone har bedt mig arrangere et mord på dig.'

Gustavo havde 'været i nogle problemer' tidligere i sit liv, og 50-årige Ramon Sosa havde fået ham på ret køl, skriver The Sun.

Men nu var det Gustavo, der kunne redde sin gamle ven. Ramon Sosas hustru, 43-årige Maria 'Lulu' Sosa, var nemlig blevet træt af sin mand og havde bestemt sig for, at hun ville rippe ham for alle hans værdier, og uden at kende til mændenes fælles fortid havde hun tilfældigvis kontaktet netop Gustavo for at få ham til at skaffe en lejemorder, der kunne slå ægtemanden ihjel for godt 12.600 kroner.

Nu sad mændene med overhånden. De besluttede sig derfor for at sætte en mikrofon på Gustavo, så han kunne optage sit efterfølgende møde med Maria 'Lulu' Sosa, hvor hun ville tilbyde ham penge for mordet.

Optagelsen gav de til politiet i Houston - og så udviklede sagen sig.

Politiet ville nemlig have se, om Maria 'Lulu' Sosa virkelig havde ment det. Derfor iscenesatte de sammen med FBI og Ramon Sosa hans død, så de kunne aflure hustruens reaktion.

De sminkede ham ligbleg i ansigtet, gav ham et falsk skudhul i tindingen og lod blodet flyde ned ad hans ansigt. Ramon Sosa lagde sig i et hul, som politiet havde gravet i ørkenen i Texas, hvorefter han lod sig fotografere i den makabre situation.

»Mens jeg lå i det snavsede sand og lod som om, jeg var død, var jeg rædselsslagen. Da jeg mødte Lulu havde jeg ikke forventet, at vores forhold skulle ende på den her måde, siger Ramon Sosa til The Sun.

Parret havde mødt hinanden i Texas i salsa-klubben 'Mi Luna' i 2007. Den fraskilte far til tre voksne børn var fuldstændig betaget af hendes skønhed, og i 2010 blev de gift. Maria 'Lulu' Sosa var mexicansk statsborger, men efter at have giftet sig med Ramon Sosu fik hun permanent opholdstilladelse i USA. De var lykkelige sammen. Men i 2015 begyndte det at gå galt. Ramon Sosu ejede et træningscenter, hvis økonomi begyndte at vakle, og deres ægteskab blev mere og mere anstrengt.

»Jeg troede, vi kunne klare os igennem det, men en dag - ud af det blå - sagde Lulu: 'Jeg vil skilles',« siger Ramon Sosu.

Men øjensynligt ville hun mere end det. For nu lå han altså i et hul midt i ørkenen med teaterblod flydende fra et skudsår i tindingen i et forsøg på at afsløre sin hustrus drabsplaner.

En politibetjent i Houston tog et billede af den 'myrdede' familiefar, mødtes med Maria 'Lulu' Sosa og udgav sig for at være lejemorderen, som havde sørget for, at ordren blev udført.

Og ganske som frygtet slog Maria 'Lulu' Sosa blot en stor latter op, da hun så det morbide foto af hendes mand.

Det var beviser nok til, at den 43-årige kvinde kunne sigtes for at have hyret en lejemorder, og i oktober 2016 erkendte hun gerningen og blev idømt 20 års fængsel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx