Af - 27/04-15 19:53

Forskning: Er du en flot fyr? Så kan det være, du får sværere ved at få et arbejdeForskning: Er du en flot fyr? Så kan det være, du får sværere ved at få et arbejde

Ny forskning tyder på, at det faktisk kan være en hindring at være en attraktiv mand.

Bildstrecke im Grossformat »

Denne mandlige lærer og model gik i sidste måned viralt på grund af sit udseende. Han kan måske få det svært til jobsamtaler!

Man hører ofte, at attraktive mennesker har det nemmere. Men det er måske ikke helt sandt.

Er det her verdens lækreste matematik-lærer?
Er det her verdens lækreste matematik-lærer?

Ny forskning fra det amerikanske universitet 'University of Maryland' sår nemlig tvivl om den påstand. Ifølge en ny undersøgelse de har lavet, har flotte mænd nemlig sværere ved at klare sig godt til jobsamtaler.

Ifølge Marko Pitesa, en professor fra universitetet, kan arbejdsgiveren nemlig føle sig truet af en flot mand, hvis det er til en stilling, hvor de eventuelt skal konkurrere lidt mod hinanden. Det skriver Metro.

LISTE: 4 gode råd inden den vigtige jobsamtale
LISTE: 4 gode råd inden den vigtige jobsamtale

241 voksne blev i undersøgelsen bedt om, at evaluere opfunde personer, hvor mænd evaluerede mænd, og kvinder evaluerede kvinder. Alle de fiktionelle personer havde computerskabte hoveder og var enten flotte eller... knap så flotte.

De lavede endda flere andre relaterede undersøgelse med samme resultat. Mænd er ikke meget for konkurrence fra flotte mænd. Kvinder derimod ser lidt mildere på det hele.

Test dig selv: Sådan opfatter andre dig ud fra dit udseende
Test dig selv: Sådan opfatter andre dig ud fra dit udseende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx