Af - 11/07-15 19:34

Mor raser over foto: Hvad har I gjort ved min datters modersmærke!Mor raser over foto: Hvad har I gjort ved min datters modersmærke!

En britisk mor var chokeret, da hun så, hvad et fotofirma havde gjort ved hendes datter.

Bildstrecke im Grossformat »

20-årige Lauren Holsten kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så de to billeder til knap 430 kroner, som hun havde fået lavet af sin 18 måneder gamle datter, Lexi.

Fotofirmaet Domingo Portrait Services havde nemlig fjernet Lexis tydelige modersmærke fra billedet - uden familiens tilladelse - skriver SWNS.

Lauren Holsten hævder, at virksomheden hverken undskyldte eller gav hende pengene tilbage. Og fotofirmaet mener derimod, at det er morens egen skyld, da hun burde have påpeget, at der var tale om et modersmærke, og at det ikke skulle redigeres væk fra billedet.

Er han for fed til sin smukke kæreste? Her er kærestens rørende svar
Er han for fed til sin smukke kæreste? Her er kærestens rørende svar

- Jeg vil gerne have at folk bliver opmærksomme på modersmærkerne, så min datter ikke vokser op og tror, at hun er anderledes. Det føltes som om, at firmaet sagde, at hun ikke var perfekt, siger den vrede mor og fortsætter:

- Jeg nævnte ikke modersmærket, fordi det er normalt for mig. Jeg blev rigtigt oprevet, og jeg græd. Da jeg talte med kvinden (fra virksomheden, red.), gjorde jeg det klart, hvor oprevet og hvor meget jeg væmmedes ved, hvad de havde gjort.

Hun har fået originalbilledet tilsendt af firmaet nogle uger efter, at hun klagede.

Domingo Portrait Services oplyser dog, at de har ændret deres politik, så de nu spørger forældre, om de skal redigere naturlige modersmærker væk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx