Af - 03/09-16 09:14

Hov! Han ser så afslappet ud, men nu griner alle af det pinlige fotoHov! Han ser så afslappet ud, men nu griner alle af det pinlige foto

En tilfældig mand har fået bevæget lattermusklerne verden over.

Bildstrecke im Grossformat »

Han stod på det helt forkerte sted på det helt forkerte tidspunkt. Og derfor bliver der nu grinet af ham verden over.

Da fotobilen fra Google Street view for to måneder siden var i færd med at kortlægge den amerikanske storby Houston, blev en tilfældig mand fanget i et tilsyneladende fredsommeligt øjeblik, hvor han står afslappet med armene over kors.

Men den skarpe læser har formentlig allerede nu opdaget, at mandens bukser synes mørkere på hans højre ben i forhold til den modsatte side. Hvad mon der er sket?

Manden selv har et svar. For han har åbenbart forudset, at situationen ville kaste et grin af sig på internettet. Derfor skrev han på Facebook, ifølge lokalmediet Houstonia, hvad der gik forud for billedet. Manden, der åbenbart arbejder på restauranten ‘Flying Saucer’, som ses i baggrunden på det komiske billede, havde ifølge sin forklaring spildt rengøringsmiddel ud over sig selv, og han gik derfor udenfor for at tørre bukserne i solen.

Kvinde tager genial hævn for utroskab
Kvinde tager genial hævn for utroskab

Men det er ikke alle, der køber den version, og nu må manden leve med, at hvem som helst kan åbne Google Maps og lede efter ham på hjørnet af Capitol Street og Main Street i den texanske by, hvor han står med våde bukser.

Afsløring: Her var Chandler lige ved at bryde sammen
Afsløring: Her var Chandler lige ved at bryde sammen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx