Af Julie Laurs Bundgaard - 19/01-18 13:03

Ansatte hos turistattraktion indrømmer: Vi smed liget af en turist i vandetAnsatte hos turistattraktion indrømmer: Vi smed liget af en turist i vandet

28-årige Nathaly forsvandt sporøst på ferie

storybild

Det var i området omkring Urubamba-dalen (Valle Sagrado de los Incas), at 28-årige Nathaly Salazar forsvandt den 2. januar. (Billede: Str)

28-årige Nathaly Salazar fra Spanien var på ferie i Peru, da hun pludselig forsvandt sporløst. I lørdags, næsten to uger efter hun sidst gav livstegn fra sig, oplyste peruviansk politi, at den unge kvinde er død - på trods af at liget endnu ikke er fundet.

Det skriver det spanske medie El País.

Ligesom de millioner af rejsende, der hvert år besøger Peru, brugte Nathaly Salazar størstedelen af sin ferie i landet på at udforske de smukke inka-ruiner.

Det var også hendes plan den 2. januar, hvor den 28-årige kvinde, der er oprindeligt er fra Ecuador, men har boet i Spanien det meste af sit liv, forlod sit hostel iført en pink jakke og vandrestøvler.

Nathaly Salazar havde, inden hun forlod sit hostel, spurgt om vej til de nærmeste inka-ruiner. Efterfølgende må hun have besluttet sig for, at den bedste måde at se dem på var fra oven. Hun stillede sig nemlig i kø til den populære svævebane 'Flight of the Condor', som tager turister på svævetur over Urubamba-dalen (Valle Sagrado de los Incas).

Kort tid efter forsvandt hun sporløst.

Hjemme i Spanien begyndte Nathaly Salazars familie at blive nervøse, da de ikke havde hørt fra hende i flere dage - deres værste frygt skulle vise sig at blive virkelighed.

Lørdag oplyste peruviansk politi nemlig, at den 28-årige kvinde er død.

Mystik om forsvindingen

Politiet kunne samtidig offentliggøre, at de havde arresteret to mænd på henholdsvis 19 og 21 år i forbindelse med hendes forsvinding.

De to mænd, der er blevet identificeret som lokale guides ansat hos svævebanen 'Flight of the Condor', har angiveligt forklaret, at Nathaly Salazars døde under svæveturen, hvorefter de gik i panik og besluttede sig for at smide hendes lig i Vilcanota-Urubamba floden, som flyder gennem Urubamba-dalen, i stedet for at underrette myndighederne.

De indrømmer at have smidt hendes lig i floden midt om natten den 2. januar, og at de smadrede hendes telefon med en sten, da den pludselig begyndte at ringe, men hvad der gik forud for dette, er de ikke helt enige om.

En af mændene har forklaret, at hun slog sit hoved på en pæl - den anden, at han klatrede ind i den kurv, hun sad i i svævebanen, hvilket resulterede i, at hun faldt i døden.

De tvetydige forklaringer, har fået Nathaly Salazars familie til at tvivle på de lokale guiders forklaring.

»Jeg kan ikke få det ud af mit hoved, at de ikke bare afleverede hendes lig et eller andet sted hen. De kunne have efterladt hende ved døren til hospitalet, og gå derfra uden at sige noget,« siger hendes søster Tamara Salazars til El País.

Selvom politiet har indledt en massiv eftersøgning efter Nathaly Salazars lig i Vilcanota-Urubamba floden, er det endnu ikke lykkedes dem at finde den 28-årige kvinde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx