Af - 20/10-15 11:14; Opdateret: 20/10-15 11:34

Sofia troede, at hun led af urinvejsinfektion - i stedet fik hun en datterSofia troede, at hun led af urinvejsinfektion - i stedet fik hun en datter

Nogle gange går livet ikke lige helt, som man planlægger det. Det kan 26-årige Sofia skrive under på. Hvad der lignede en kedelig infektion endte istedet med en lykkelig slutning

storybild

For et par uger sider fik 26-årige Sofia feber og ubehag, et ubehag der endte med, at hun opsøgte læge, da den unge kvinde var sikker på, at hun havde fået en urinvejsinfektion.

Lægen tog derfor en urinprøve og kunne ret hurtigt berolige Sofia om, at hun ikke havde betændelse i urinrøret, til gengæld skulle hun være mor.

Landsret frifinder arbejdsgiver for at fyre gravid kvinde
Landsret frifinder arbejdsgiver for at fyre gravid kvinde

- Da lægen her i Helsingborg mærkede på min mave, stod det ret hurtigt klart, at der ikke var tale om en infektion - hun kunne til gengæld mærke en rumpe, siger Sofia til den svenske netavis Nyheter24.

Sofia kan huske, at hun sagde til både læge samt sin mor, at der ikke havde været tegn eller symptomer på graviditet tidligere i forløbet.

– Jeg stoppede godt nok med mine p-piller i december, men alle test, som jeg tog, har været negative, så jeg regnede ikke med, at det kunne være det.

Strækmærker: Derfor får du dem
Strækmærker: Derfor får du dem

Derfor havde Sofia også levet et normalt liv med lidt træning, rødvin og god mad og havde ikke tænkt over at tage særlige hensyn til et eventuelt foster.

- Jeg blev chokeret, panisk og rædselsslagen for at babyen skulle få mén eller være påvirket på anden vis, når jeg nu ikke havde levet så sundt som jeg ellers ville hvis jeg vidste jeg var gravid.

Sofia blev kørt på fødselsgangen, og her stod et team af lige så overraskede læger og sygeplejersker klar til at hjælpe den lille pige til verden

Så meget har Geggo taget på under sin graviditet
Så meget har Geggo taget på under sin graviditet

- Trods chokket og panikken så ville jeg aldrig ønske mig en anden udgang på historien. Det havde været rart at kunne planlægge det mere, men jeg er bare taknemmelig for livet og taknemmelig for, at min lille datter Tuva-Li har det fantastisk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
Uhyggelige nye oplysninger:...
bt.dk
Drama i København: Mand tæt på at...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx