Af - 30/08-16 19:12

5 ting i hjemmet, der kan peppe dit sexliv op5 ting i hjemmet, der kan peppe dit sexliv op

Har du en iPhone eller en elektrisk tandbørste, så er du allerede godt kørende.

Bildstrecke im Grossformat »
Sidder du og keder dig derhjemme med kæresten, så er der formentlig nærmest en hverdagsting i hvert rum, der kan udvide horisonterne, når det kommer til den vandrette tango. Det glitrende dameblad Cosmopolitan har fundet fem ting. Og du har næsten sikkert ikke prøvet mere end to af dem. Hvis kvinden har svært ved at nå det store O uden en vibrator, og har du ikke en ved hånden, så er der andre veje rundt om problemet. En elektrisk tandbørste eller et massageapparat (til ryggen) kan give et skub ud over kanten, hvis man er kommet i bekneb. OBS! Styr uden om alt med barberblade! Cosmopolitan anbefaler, at man som kvinde placerer sin bagdel på kanten af badeværelsesbordet og koncentrerer sig om at styre de elektriske rystelser, mens manden pumper afsted stående. Desuden kan man drage nytte af spejlene, hvis man vil have et bedre overblik. Placér dig liggende med ansigtet nedad ovenpå enten en vaskemaskine eller en tørretumbler i fuld sving. Kontakten skal være på kanten, så man udnytter vibrationerne, hvor man ellers skulle have brug for dem. Cosmopolitan anbefaler tørretumbleren, hvis man vil have et stødt ridt - mens vaskemaskinens centrifugeringsprogram giver noget mere af en tur i rutschebanen. De hårde hvidevarer kan nydes med eller uden en partner. Find din mest sexede gymnastikbold og placer manden siddende ovenpå med begge fødder i jorden. Kvinden sætter sig så ovenpå og finder blidt en rytme, hvor bolden også kommer i sving. Altså på den hjælpsomme måde, hvor den hjælper rytmen. Det skal give en ekstra dyb fornemmelse, lyder det fra Cosmopolitan. Hvis du synes, at det er grænseoverskridende at have en helt sæt lædermøblement derhjemme, af den slags, der involverer kors, gabestokke og håndjern, så er der også råd for det. Slips og tørklæder kan nemlig i en snæver vending bruges til at bagbinde, spænde fast og udspænde sin partner. Det er uvist om man kan bruge sine klassiske slipseknuder som en 'double windsor' eller om der skal særlige japanske elskovs-knob til. Det kan google sikkert svare på. Kvinden barrikaderer sig i et aflåst soveværelse og placerer sin telefon i en nogenlunde flatterende vinkel. Derefter ringer hun partneren op med videostrem og forklarer, at hun vil strippe for ham. Derefter kan man ellers slå sig løs som eksklusiv 'live-pige.' Partneren får først adgang til de aflåste rum, når begge parter er helt oppe at ringe.

Dit hjem er et regulært skattekammer af genstande, der kan hjælpe dig med at peppe sexlivet op indenfor hjemmets fire vægge.

Det skriver Cosmopolitan.

Amerikanske Cosmopolitan har i årevis været god for en lang række råd til dobbeltsengen. Flere af dem har været temmelig tvivlsomme, som for eksempel at kvinder kan tage en gaffel med i seng for at prikke til deres mands penis, men nu skribenterne kommet op med fem ting, der kan give sexlivet et frisk pust.

7 tegn på at du er dårlig i sengen
7 tegn på at du er dårlig i sengen

Bevist: Derfor får gavmilde mennesker mere sex
Bevist: Derfor får gavmilde mennesker mere sex

Genstandene for alle deres seneste råd er at finde i de fleste hjem og på den måde kan man altså komme rundt i alle hjørnerne af sit hjem.

Se listen i galleriet i toppen af artiklen.

Ny undersøgelse: Så meget sex har vi på et år
Ny undersøgelse: Så meget sex har vi på et år


LÆS OGSÅ: KLUMME: Jeg HADER denne sexstilling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx