Af Simon Augusta Lundt - 02/05-17 15:35; Opdateret: 02/05-17 15:59

Patrick havde sex med sin date én gang: Nu betaler han prisenPatrick havde sex med sin date én gang: Nu betaler han prisen

Han så det ikke komme.

storybild

Arkivfoto

Samtaler over nettet, et møde i byen med masser af alkohol og et hurtigt knald blev til 18 års forpligtigelse

Patrick fra Australien fortæller sin historie til det australske medie News, om hvordan han blev far til en søn, selvom han egentlig bare ønskede at møde en kvinde i en weekend, fordi de havde skrevet sammen på nettet i nogle måneder. Han kørte flere timer for at møde hende i 2010.

Weekenden blev til en enkelt overnatning, hvor Patrick havde sex med kvinden, havde de ingen kontakt. Han skrev få sms'er til hende, men hørte aldrig tilbage. Først omkring 12 uger efter deres første og eneste møde, tikkede en sms ind, med beskeden om, at hun havde noget vigtigt, hun skulle fortælle til Patrick.

Han skulle være far. Han prøvede at overtale hende til at få en abort, men hun lagde røret på. Ni måneder senere blev hans barn født, men han så ham aldrig og vidste faktisk ikke, om det var hans barn eller måske en andens. Men en tvunget dna-test viste, at det er hans søn, som kvinden har født.

31-årige Jon føler sig snydt: Jeg blev ufrivilligt far
31-årige Jon føler sig snydt: Jeg blev ufrivilligt far

»Det har påvirket mit helbred. Nogle gange tænker jeg på, om jeg måske har PTSD (Post traumatisk stress red.) Jeg har altid været en fitnessfanatiker, og jeg er så taknemmelig for at have det som et frirum. Jeg træner meget og praktiserer yoga, jeg drikker ikke alkohol overhovedet. Jeg gør alt, hvad jeg kan for at gøre mit mentale helbred så stærkt som muligt,« skriver Patrick.

Det blev en dyr affære, dna-testen kostede 10.262 kroner, og han skulle betale børnebidrag tilbage fra sønnens fødsels samlet. Han skriver derfor, at han lige pludselig skulle af med 61.200 kroner, selvom han aldrig havde set sin søn, der boede 250 kilometer væk. Han var meget bekymret for, hvordan han også skulle betale sit huslån og regninger.

Derfor kan engangsknald være særligt farlige for unge
Derfor kan engangsknald være særligt farlige for unge

Patrick nåede at få en kæreste, inden han fik nyheden om en søn. Men det forhold holdt kun fire-fem år, fordi Patrick blev så fattig og flyttede hjem til sine forældre, han forklarer, at han ikke havde overskud eller penge til at lave noget sammen med sin kæreste. Han måtte sige sit arbejde op, fordi han ikke kunne arbejde.

Nu råber han den australske stat op, han mener ikke, at fattige fædre skal betale så meget i børnebidrag til børn, de ikke har mulighed for at se. Derudover håber han, at hans søn en dag kommer og opsøger ham, så han kan møde ham.

3 ting som kvinder ALTID skal huske efter sex
3 ting som kvinder ALTID skal huske efter sex

I Danmark er den mindste sats, man skal betale i børnebidrag 1.300 kroner om måneden pr. barn og noget af det dyreste er omkring 5.000 kroner.

Patrick er et opdigtet navn for at beskytte hans identitet.

LÆS OGSÅ: Forskere: Derfor fortryder kvinder oftere engangsknald

LÆS OGSÅ: Nyt datingsite bekæmper engangsknald og børnetabu

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
FOA-formand slår fast midt i...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
'Nogen af os vil altid gå rundt og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx