Af - 06/08-14 22:45

Denne mand prøver det mest simple scoretrick på 200 kvinderDenne mand prøver det mest simple scoretrick på 200 kvinder

'Hej. Vil du have sex med mig?' Det scoretrick er der nok ikke mange mænd der regner med at have held med. Ikke desto mindre prøvede en mand at spørge 200 kvinder om netop det.

storybild

En enkelt kvinde siger faktisk ja, men ikke overraskende er langt størstedelen afvisende overfor den frembrusende scorereplik. (Billede: Youtube)

Mange mænd ville muligvis ønske, at de bare kunne gå hen til en kvinde og spørge, om hun vil have sex - og at det rent faktisk virkede en gang i mellem.

Her er 10 helt forfærdelige forsøg på at score
Her er 10 helt forfærdelige forsøg på at score

Brian fra Californien var på en to uger lang ferie rundt i Europa, og her besluttede han sig for at prøve dette ‘sociale eksperiment’, som han kalder det - altså simpelthen bare at passe tilfældige kvinder op på gaden, fortælle dem, at de ser søde ud og med det samme spørge, om de har lyst til at have sex med ham.

Han spurgte 200 kvinder (okay, én var en hund og en anden var prostitueret), og det kommer nok ikke bag på nogen, at det går meget trægt for den unge mand. Ud over ‘nej’ er de hyppigste svar noget i retningen af ‘det er ikke sådan, det fungerer’ og ‘sådan behandler man ikke en kvinde’.

Her er skraberen der giver mænd mere sex
Her er skraberen der giver mænd mere sex

- Der var en ret bred vifte af reaktioner som morskab, chok, interesse, uinteresse, væmmelse og smiger. Hovedparten af folk jeg talte med reagerede positivt - forstået på den måde at de ikke var fornærmede, men rent faktisk fandt det interessant/humoristisk/morsomt, som han selv beskriver det på sin Youtube-profil.

Måske overraskende er der en enkelt pige, der faktisk siger ja, efter hun lige får lov til at tænke over spørgsmålet. Hun går således med den kække amerikaner hen til hans hotelværelse.

Bitter mand sender sexoversigt til kone: Her er alle dine afslag
Bitter mand sender sexoversigt til kone: Her er alle dine afslag

Om man får lyst til at grine eller græde er det i hvert fald en interessant video, og på under en uge er der over 2,5 millioner mennesker, der har set den. Du kan også se den herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx