Af - 10/07-16 18:57

Snapchat lancerer en af de største opdateringer nogensindeSnapchat lancerer en af de største opdateringer nogensinde

Snapchat lancerer appens hidtil største ændring, der for første gang nogensinde lader brugeren gemme og dele gamle snaps.

Snapchat har netop lanceret deres app-tilføjelse Memories, der tillader brugeren at beholde snaps som minder.

Den nye opdatering er én af de mest omfattende, og derfor har Mashable lavet en guide, der gennemgår de forskellige funktioner.

Nu kommer den største Snapchat-ændring i årevis!
Nu kommer den største Snapchat-ændring i årevis!

For at tilgå dine Minder, skal du ind i appen og swipe op fra kameraet. Efter at have opdateret appen, vil Snapchat spørge dig om du vil importere gemte snaps fra din kamerarulle. Hvis du siger ja, importeres billederne til din mindemappe.

Ups: Kom Kendall Jenner til at afsløre kokainvane på Snapchat?
Ups: Kom Kendall Jenner til at afsløre kokainvane på Snapchat?

For at dele et billede fra Memories, hold blot fingeren på billedet, vælg om du vil tilføje emojis eller en lille tegning, og tryk på send. Snaps i Memories findes forevigt, og funktionen vil dermed ændre på billede-tjenestens fundament, der bygger på at billederne kun er tilgængelige i få sekunder.

Men frygt ej - hvis du er af den gamle skole, og vil holde dine billeder private, rummer den nye opdatering også en ‘My Eyes Only’-folder, der med en PIN-kode sikrer, at hverken din far eller mor ser dine frække billeder.

NB: Hvis du glemmer din kode, bliver alle dine hemmelige fotos slettet!

Dagens Roskilde-galleri: Nøgne damer, gloryhole og kæmpe dolk
Dagens Roskilde-galleri: Nøgne damer, gloryhole og kæmpe dolk

Men vent en gang. Snapchat er ikke færdige endnu. Memories byder nemlig også på en ny søgefunktion, der kan gennemtrevle dine foldere for netop dét billede du leder efter. Skriv eksempelvis ‘beer’ eller 'dancefloor', og ved hjælp af objektgenkendelse finder Snapchat Memories frem til din forglemte aften på Den Glade Gris.

Studenterne amok: Her er 20 GENIALE billeder
Studenterne amok: Her er 20 GENIALE billeder

Nostalgien stopper ikke her, for Snapchat trumfer nemlig med en Flashback-funktion, der med få tryk kan opstøve dine årgamle snaps, og tage dig på en digital gåtur ned af Memory Lane.

Good job Snapchat!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx