Af - 16/08-16 20:35

Hun bliver ved med at pisse sine landsmænd af ved at tisse på dette stedHun bliver ved med at pisse sine landsmænd af ved at tisse på dette sted

45-årig engelsk kvinde forarger alt og alle. Hele to gange har hun tisset på et mindesmærke, der vækker stærke patriotiske følelser blandt hendes landsmænd.

storybild

Her ses Kelly Martin rette sin nødtørft på mindesmærket for faldne soldater under Første Verdenskrig. (Billede: Politifoto)

Selvom det kan være svært at holde sig, når man skal lade vandet. Så er der altså visse steder, man bare ikke kan være bekendt at tisse. Eksempelvis ved mindesmærker, der er blevet bygget til minde om faldne soldater under Første Verdenskrig.

Nej, nej, nej: Her tisser lille pige på studiegulvet i live-tv
Nej, nej, nej: Her tisser lille pige på studiegulvet i live-tv

Det er den 45-årige engelske kvinde og mor til fem Kelly Martin dog tilsyneladende fløjtende ligeglad med.

Kelly Martin er således hele to gange blev taget i at trække buskerne ned ved højlys dag og tisse på et særligt krigsmonument i byen Grays i Essex for øjnene af en masse forargede borgere.

Det skriver metro.

Festivalgæster tisser på hunde
Festivalgæster tisser på hunde

Sidste gang Kelly Martin var på spil med sit tisseri var den 30. juni i år, som var dagen før 100-års markeringen af 'Slaget ved Somme' under Første Verdenskrig, hvor britiske og franske styrker indledte en offensiv mod tyskerne i Nordfrankrig. En offensiv, der endte med at koste hundredtusinder af allierede soldater livet.

Om Kelly Martin ikke har lyttet efter i historietimerne, da hun gik i skole, vides ikke. Men hun valgte i hvert fald at pisse på mange af sine landsmænds patriotiske følelser, da hun trak bukserne ned, vendte måsen i vejret og urinerede på monumentet for 'Slaget ved Somme' for øjnene af flere børnefamilier og forbipasserende.

Derfor skal du tisse helt sindssygt efter et par øl
Derfor skal du tisse helt sindssygt efter et par øl

Det samme havde hun gjort tilbage i april måned, skriver metro, som samtidig oplyser, at Kelly Martin er blevet arresteret af politiet begge gange.

Hos Politiet i Essex er politikaptajn James Shelton dybt forarget over Kelly Martins tisseri.

- Krigsmonumentet er til for, at vi husker de mennesker, som gav deres liv for os. Vi bærer dem i vores hjerter, siger han og tilføjer:

- Jeg væmmes ved, at nogen bevidst kan være så fornærmende over for det.

Så meget sparer du ved at tisse i brusebadet
Så meget sparer du ved at tisse i brusebadet

Udover at være anklaget for at urinere på krigsmonumentet er Kelly Martin også anklaget for at kaste en flaske efter en ambulanceredder. Hun nægter sig skyldig i anklagerne.

LÆS OGSÅ: Syv ting vi gør, men IKKE snakker om

LÆS OGSÅ: Derfor tisser kvinder oftere end mænd

LÆS OGSÅ: Sexolog giver klar besked: Mænd skal stå op og tisse!

LÆS OGSÅ: Så mange mænd sidder ned, når de tisser

LÆS OGSÅ: Er du sund eller usund? Så ofte skal du gå på toilettet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx